Vil du i topform med Ashihara Karate?

7. januar 2014 Uncategorized

Ashihara karate er igen klar til at optage nye medlemmer på voksen holdet. Klubben har i dag 4 sort bælter der varetager den tekniske del af undervisningen . For at opnå det sorte bælte har man typisk trænet 6 til 8 år og været igennem en lang række prøver. Herunder også diverse kurser i instruktørvirke.

Ashihara Karate er ikke kun sportskarate, hvor du kan træne med det formål at deltage i konkurrencer af forskellig art, selve systemet er baseret på selvforsvar, så du reagerer rationelt og rigtigt, hvis der skulle opstå et behov for at forsvare dig selv eller andre.karate

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover den tekniske træning som lærer dig at sparke og slå , så er selve træning meget fysisk udfordrende. Du kommer i bedre form og udvikler din styrke og smidighed.

Skulle du have lyst til yderligere træning så har klubben et motionsrum som kan benyttes af medlemmerne. Her er der mulighed for styrketræning , crosstræning og du kan slå og sparke på sandsæk.

På det sportslige plan har klubben sendt flere elever til mange stævne, hvor de har høstet medaljer. Vi har deltaget i EM og VM.

Er du interesseret er du velkommen til at møde op i klubben tirsdag eller torsdag kl 19.15 og få en prøvetime.

Besøg hjemmesiden: http://www.ashihara-sonderborg.dk/

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk