Vil du være frivillig i en af Red Barnets klubber?

Madlavning med SønderjyskEs-hådboldspillere. Foto: Ole Kæhler
Madlavning med SønderjyskEs-hådboldspillere. Foto: Ole Kæhler
7. juni 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

I Sønderborg kommune har Red barnet en lokalafdeling, der hver dag forsøger at gøre en forskel for de familier, der er særligt udsatte.

Formand for Red Barnet Sønderborg, Bente Lauritzen, er taknemmelig for, at lokalsamfundet altid bakker op med donationer og støtte på anden vis. Den opbakning er med til, at Red Barnet fortsat kan drive tre klubber og lave arrangementer.

Hver klub har en frivillig klubleder og et antal frivillige, der hjælper og støtter lokale børn i udsatte positioner. Formålet er at give børn gode, inkluderende oplevelser og nye fællesskaber, fordi alle børn har ret til en god og tryg barndom.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vores store udfordring er dog at rekruttere frivillige”, siger Bente Lauritzen i en pressemeddelelse.

”Jeg er selv klubleder for vores ‘Velkommen til Danmark-klub’, der arrangerer ture og aktiviteter ca. en gang i måneden og har fokus på traditioner og højtider.

Udover ’Velkommen til Danmark-klubben’ har Red Barnet Sønderborg klubberne ’Børn på flugt’ og ’Familieoplevelsesklubben’. Alle tre klubber har fokus på at hjælpe børn og familier ind i trygge fællesskaber ved at skabe gode oplevelser og samvær familierne imellem.

Artiklen fortsætter under annoncen

”For de familier er det et åndehul fra hverdagen, og vores arbejde i alle klubber er utrolig vigtigt”, understreger Bente Lauritzen.

Her kan du læse mere om Red Barnet.

”Vi har fået nye, gode kræfter i bestyrelsen, men vi mangler flere hænder, hjerter og lyttende ører i klubberne. Så vi tager imod alt den hjælp, vi kan få. Jeg har været med Red Barnet i otte år og er, som en del andre medlemmer, ikke 25 år mere”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du skulle have lyst til at blive frivillig kan du kontakte Tine Christensen [email protected] eller Bente Lauritzen [email protected]

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...