Vind 1000 kroner: Hvad skal pladsen foran Føtex hedde?

2. juli 2013 Uncategorized

Det vil Sønderborg Kommune gerne have dit bud på. Hvis du rammer plet, vinder du et gavekort på 1.000 kr.

 

Sønderborg bymidte er ved at blive renoveret og forskønnet. Den øverste del af Perlegade får et helt nyt udtryk med træer, nye fliser og smukke afvandingsriste.

 

– Vi bruger anledningen til at give den lille plads foran Føtex et navn. I dag hedder den bare ”foran Føtex”. Det må kunne gøre mere poetisk, og nu vil vi gerne have borgernes bud på et godt navn til pladsen, siger Peter Hansen, formand for udvalget for teknik og miljø.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvad skal denne plads hedde, spørger kommunen.

Hvad skal denne plads hedde, spørger kommunen.

Helt præcist drejer det sig om den øverste del af Perlegade fra Brandtsgade til Georg Hansens Vej. Har du en idé til hvad den nye plads foran Føtex skal hedde, hører vi gerne høre fra dig inden den 24. juli.  Du må gerne begrunde dit forslag.

Artiklen fortsætter under annoncen

En lille jury kigger på forslagene og vælger et navn. Juryen består af museumsinspektør Inge Adriansen, Peter Hansen, formand for teknik- og miljøudvalget, og Laila Matthies Christensen fra teknisk forvaltning.

Præmien for det forslag, der falder i juryens smag, er et gavekort til Sønderborg Handel på 1.000 kr.

Du kan komme med dit bud på pladsens nye navn på Sønderborg Kommunes facebookside: www.facebook.dk/sonderborgkommune. Du kan også sende en mail til planafdeling@sonderborg.dk eller aflevere det i postkassen på rådhuset i Sønderborg, Rådhustorvet 10. Skriv ”Planafdelingen” på kuverten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du skal oplyse navn, adresse, tlf. nr. og gerne mailadresse, så vi kan få fat på dig, hvis du bliver den heldige vinder.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...