Vind billetter til Amazing Christmas – en julekoncert med højt til loftet

28. november 2019 Kultur

KONKURRENCEN, MED TRÆKNING DEN 1/12-19, ER SLUT OG VINDERNE ER FUNDET OG FÅET BESKED DIREKTE

I samarbejde med Brugsforeningen for Als og Sundeved sætter SønderborgNYT 24 billetter på højkant til julekoncerten ’Amazing Christmas’ som finder sted lørdag den 21. december klokken 20:00 i Alsion.

Koncerten er arrangeret af TUBA, og overskuddet fra koncerten går til organisationens arbejde med unge fra familier med misbrug.

”Vi har valgt at støtte TUBAs arbejde ved at købe en antal billetter til julekoncerten som vi nu giver videre til vore kunder og læserne på SønderborgNYT – med ønsket om en glædelig jul til alle – ikke mindst til de børn og unge der er vokset op i en familie med alkohol- eller stofmisbrug og som TUBA hjælper”, siger Karsten Hansen, salgschef hos Brugsforeningen for Als og Sundeved som står bag Kvickly, SuperBrugsen, DagliBrugsen, Fakta og OK-tankstationerne i Sønderborg-området.

Artiklen fortsætter under annoncen

’Amazing Christmas’ julekoncerten er med Andrea Pellegrini, Christina Boelskifte og Sinne Eeg der normalt synger hver deres type musik, men denne aften er de gået sammen med ét fælles mål – at give koncertgængerne en magisk koncert med en bred vifte af julens bedste sange sammen med Sønderjysk Pigekors koncertkor der er også med på scenen.

Koncerten er arrangeret af TUBA, og overskuddet fra koncerten går til organisationens arbejde med unge fra familier med misbrug.

Du kan vinde billetter ved at deltage i konkurrencen, som du finder på SønderborgNYTs Facebookside ved at klikke her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk