Vind billetter til volleyherrernes EM-kvalifikation

30. august 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

jpg” alt=”Danmark-i-centrum-i-den-mest-populære-sport-ved-OL-i-Rio-foto-MortenO-2-300×200″ width=”300″ height=”200″ /> Danmark i centrum i den mest populære sportsgren ved OL i Rio. Foto: Morten O.

Den 16.-18. september kommer det danske herrelandshold i centrum, når de på hjemmebane i Humlehøj Hallen i Sønderborg tørner sammen med Finland, Sverige og Portugal i jagten på EM-billetter.

Seks SønderborgNYT-læsere kan vinde hver to billetter til en dagene i stævnet – alt der skal gøres er at svare rigtigt på et spørgsmål og sende svaret til chef@sonderborgnyt.dk – og så huske at skrive navn og telefonnummer i mailen sammen med det rigtige svar.

Vinderne trækkes onsdag middag og navnene offentliggøres på SønderborgNYT.

Der skal svares seneste onsdag kl. 10.

Spørgsmålet er: 150 udenlandske volleyfans har købet billetter til stævnet – hvilket land er de fra?

For tvivlere er der en livline HER

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...