Vind en herlig behandling hos Annes zoneterapi

1. oktober 2013 Uncategorized

Går du og døjer med nogle ledsmerter eller har du en smule ondt i lænden – eller er der andre småskavanker, du godt vil have gjort noget ved, så grib chancen og deltag i konkurrencen, hvor to personer kan vinde hver en gratis behandling hos zoneterapeut Anne Münster, der bor på Friheds Allé i Sønderborg. Zoneterapi er ikke alene sygdomsbehandling, men også wellnes og har den bivirkning, at det gavner immunforsvaret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anne Münster giver zoneterapi til de to heldige vindere.

Anne Münster giver zoneterapi til de to heldige vindere.

Anne Münster er nyuddannet zoneterapeut og med i rygsækken har hun sin sygeplejerskeuddannelsen, så der er al mulig grund til at føle, du kommer i gode hænder, når du lægger dig på briksen.

– Jeg har fået zoneterapi af Anne Münster gennem to år. I starten fordi hun skulle have nogle at øve sig på, mens hun var under uddannelse, så for mig var det rent velvære, siger stamgæst Tove Thomassen til Sønderborg Nyt. Hun holder stadig fast i sine behandlinger og har oplevet at hun fik blærebetændelse.

– Så arbejdede Anne Münster med det i en behandling og da jeg kom hjem, oplevede jeg, at det blev værre, men så klingede det hurtigt af igen og siden har jeg ikke mærket noget til det, siger Tove Thomassen. Nu er det igen rent wellness for hende at lægge sig på briksen.

- Zoneterapi er ren wellness for mig, siger Tove Thomassen.

– Zoneterapi er ren wellness for mig, siger Tove Thomassen.

Helt almindeligt

– Zoneterapi er jo en behandling, hvor man via fødderne bruger nervebanerne til forskellige steder i kroppen. Når der er skavanker, så aktiveres de, så Tove Thomassens forløb er helt almindeligt, siger zoneterapeuten. Hun fortæller videre, at zoneterapi styrker immunforsvaret og det kan være forklaringen på, at Tove Thomassen ikke er rendt ind i influenza eller forkølelser de seneste to år.

Børn kan også hjælpes

Mange børn rammes af mellemørebetændelse og Anne Münster kan hindre at betændelsen kommer igen og igen.

– Hvis der er voldsomme smerter, så er det altså om at komme til lægen og så kan jeg hjælpe med at forebygge, at betændelsen ikke vender tilbage igen, siger Anne Münster og løfter dermed sløret for, at også børn kan have gavn af at komme til zoneterapi, hvor de slipper for at blive fyldt med piller.

Vejen til at vinde

For at vinde en behandling, skal du svare rigtigt på spørgsmålet – og dit svar skal sendes til zoneterapien@gmail.com senest den 10. oktober kl. 12:00. Vinderne får direkte besked.

Spørgsmål: Yder Sygeforsikringen Danmark tilskud til behandlinger hos Anne Münster?

Livline:

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk