Virksomhederne inviteres til Erhvervstræf 2020

26. februar 2020 Politik

Du og din virksomhed inviteres til Erhvervstræf tirsdag den 17. marts fra kl. 15.00 på Business College Syd i Sønderborg.

Kommunen vil gerne skabe vækst, arbejdspladser og udvikling i tæt dialog med lokale virksomheder. Derfor inviterer kommunen og Vækstrådet til Sønderborg Erhvervstræf 2020 – sidste år deltog over 200 i træffet.

Der er oplæg om bæredygtighed – virksomhedernes arbejde med verdensmål, digitalisering, erhvervsturisme og ikke mindst Tour de France i forbindelse med markedsføring af Sønderborg-området.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan stille spørgsmål og være i dialog med lokale byrådspolitikere, virksomheder, Sønderborg Vækstråd og Sønderborg Kommune.

Du kan besøge stande med information om Tour de France og mulighederne for markedsføring, skriver kommunens Erhvervsservice.

Toolbox til virksomhedernes rekruttering, Tilflytterservice, Erhvervsturisme, Partnerjob-ordningen, Byggesagsbehandling, Sundhed, Fødevarenetværket, Erhvervsgrunde, Vækstrådet, Jobcentret, CLEAN-klyngen, Leverandør til Kommunen og sikkerhed til forebyggelse af indbrud i din virksomhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet er gratis.

Der er mulighed for cykelparkering under halvtaget i gården.

Biler parkeres på parkeringsområdet.

Tilmeld dig nu – og se hele programmet HER på LINKET

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...