Virksomhederne inviteres til Erhvervstræf 2020

26. februar 2020 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Du og din virksomhed inviteres til Erhvervstræf tirsdag den 17. marts fra kl. 15.00 på Business College Syd i Sønderborg.

Kommunen vil gerne skabe vækst, arbejdspladser og udvikling i tæt dialog med lokale virksomheder. Derfor inviterer kommunen og Vækstrådet til Sønderborg Erhvervstræf 2020 – sidste år deltog over 200 i træffet.

Der er oplæg om bæredygtighed – virksomhedernes arbejde med verdensmål, digitalisering, erhvervsturisme og ikke mindst Tour de France i forbindelse med markedsføring af Sønderborg-området.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan stille spørgsmål og være i dialog med lokale byrådspolitikere, virksomheder, Sønderborg Vækstråd og Sønderborg Kommune.

Du kan besøge stande med information om Tour de France og mulighederne for markedsføring, skriver kommunens Erhvervsservice.

Toolbox til virksomhedernes rekruttering, Tilflytterservice, Erhvervsturisme, Partnerjob-ordningen, Byggesagsbehandling, Sundhed, Fødevarenetværket, Erhvervsgrunde, Vækstrådet, Jobcentret, CLEAN-klyngen, Leverandør til Kommunen og sikkerhed til forebyggelse af indbrud i din virksomhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet er gratis.

Der er mulighed for cykelparkering under halvtaget i gården.

Biler parkeres på parkeringsområdet.

Tilmeld dig nu – og se hele programmet HER på LINKET

 

 

20. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

SINDs Folkekøkken har sat dato på åbningen

20. maj 2024 Frivillige

Torsdag den 30. maj åbnes døren til SINDs Folkekøkken i Frivillighedens Hus – og der bydes på en måltid mad til bare 20 kroner for voksne og ti kroner for børn. Det fortæller Claus og Knud fra styregruppen. Aftenens menu er: Flæskesteg med hvide hartofler og brun sovs. Hertil er der rødkål og bønner. ”Formålet […]

Læs mere...