Visionsgruppen fra Nordborg gav ønskeliste til borgmesteren

10. juli 2013 Uncategorized

downloadOnsdag formiddag holdt Visionsgruppen for Nordborg et møde med borgmester Aase Nyegaard, der kom med tur rundt i området.

– Vi har nogle ønsker, der skal være en del af helheden, som skal trække flere turister til området, siger Bent Larsen fra Visionsgruppen. Øverst på ønskesedlen er en ny badebro ved Købingsmark Strand, der besøges flittigt af både lokale og turister.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Den bro vi overtog fra kommunen var i dårlig stand og brolauget har ikke kunnet finde penge til en ny, forklarer Bent Larsen. Og nu hvor gruppen havde fat i kommunens borgmester, så kom der flere ønsker med på sedlen.

– Der skal laves en legeplads på et grønt område ved Luffesplads. Den skal udfordre børn og unge på en sjov måde og have indlæring og bevægelse for øje, siger Bent Larsen.

Nordborg Sø skal være midtpunkt for et rekreativt område, hvor der skal være borde, bænke og bålsteder.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Hvis det er forsvareligt at bade i søen, skal vi have sat en badebro op og så vil vi undersøge, om der er basis for en kanoudlejning, siger Bent Larsen.

De tre tiltag er skridt på vejen til det store mål, der arbejdes med: Nordals Ressort og Naturpark

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...