Vollerup: Efter fem års snak lukkes Madehusvej

13. februar 2015 Politik

Teknik- og Miljøforvaltningen har siden 2010 været i dialog med beboerne på Madehusvej omkring fartdæmpende foranstaltninger. Vejen benyttes til gennemgående kørsel på trods af, at der har været forbud mod dette i 7-8 år. En måling fra 2013 viser, at farten på Madehusvej ikke er over det tilladte, men på grund af vejens indretning og 480 daglige køretøjer, opleves farten som meget høj.by3

Artiklen fortsætter under annoncen

På grund af vejens udformning er det ikke muligt at lave foranstaltninger, der dæmper farten. Forvaltningen anbefaler derfor, at en del af Madehusvej lukkes med fortsat mulighed for passage for cyklister og fodgængere.

Forslaget har fået opbakning fra 10 husstande, mens 3 husstande ikke ønsker en lukning og én husstand ønsker ikke at tage stilling.

Syd- og Sønderjyllands Politi bakker op om forvaltningens anbefaling på grund af de mange køretøjer i forhold til antallet af beboere på vejen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis medlemmerne af Teknik- og Miljøudvalget er enige med forvaltning, beboere i Vollerup og Politiet, så er løsningen på problemet efter fem år kommet et skridt nærmere. 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Augustenborg, Politik

Tænder julelysene og skruer ned for gadebelysningen

5. oktober 2022 Augustenborg

”I Teknik-, By og Boligudvalget er vi enige om at bevare støtten til julebelysning for bla. at støtte op om handelslivet, men vi er også sikre på, at man i de forskellige handelsstandsforeninger er opmærksomme på at begrænse energiforbruget”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT. Sparer på gadelyset “Selv om nogle måske vil […]

Læs mere...