VUC åbner dørene til et væld af muligheder

24. januar 2014 Uncategorized
VUC slår dørene op til åbent hus lørdag den 1. februar kl. 11-14  – hvor alle er velkommen til at kigge forbi og høre om  uddannelser.
Du kan møde kursister, lærere og vejledere, se dig om i huset, få lidt godt at snacke på imens – og fordi man også godt må have det lidt sjovt, har VUC inviteret stand-up komiker Torben Chris til at kigge forbi ved 11.30-tiden.

VUC-elever holder til i supermoderne og lækre rammer.

VUC-elever holder til i supermoderne og lækre rammer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tjek Kant – VUC Syds nye magasin, hvor der sættes fokus på ordblindhed, når der snakkes med Thomas Blachman, der trods sit veludviklede snakketøj har svært ved at lære sammenhængen mellem bogstaver og deres lyde i ord.
Der fortælles også om, hvad det vil sige at gå på VUC – og hvordan du får mest ud af det. Ligesom lærerne giver en masse tips og tricks til at gøre både studietiden og hverdagen lidt lettere.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...