VUC åbner dørene til et væld af muligheder

24. januar 2014 Uncategorized
VUC slår dørene op til åbent hus lørdag den 1. februar kl. 11-14  – hvor alle er velkommen til at kigge forbi og høre om  uddannelser.
Du kan møde kursister, lærere og vejledere, se dig om i huset, få lidt godt at snacke på imens – og fordi man også godt må have det lidt sjovt, har VUC inviteret stand-up komiker Torben Chris til at kigge forbi ved 11.30-tiden.

VUC-elever holder til i supermoderne og lækre rammer.

VUC-elever holder til i supermoderne og lækre rammer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tjek Kant – VUC Syds nye magasin, hvor der sættes fokus på ordblindhed, når der snakkes med Thomas Blachman, der trods sit veludviklede snakketøj har svært ved at lære sammenhængen mellem bogstaver og deres lyde i ord.
Der fortælles også om, hvad det vil sige at gå på VUC – og hvordan du får mest ud af det. Ligesom lærerne giver en masse tips og tricks til at gøre både studietiden og hverdagen lidt lettere.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Erhverv, Sønderborg

Hjælp Iver Daabeck med at forebygge madspild – pluk selv majs på markerne

25. september 2021 Erhverv

Iver Daabeck har to marker med sukkermajs tæt ved Sønderborg. Den ene ligger lige til højre, når man kører af Alssundbroen. Den anden ligger ved samkørselspladsen på Sundeved-siden, hvor der også står en salgsbod med kartofler, majs og halloweengræskar. “Jeg har det problem, at ALDI og Salling Group påstår, de ikke kan sælge majs mere […]

Læs mere...