WordPress Meetup Sønderborg kan fejre sit første år

18. august 2019 Sønderborg

Det er nu et år siden, at Ragini Kastberg bød velkommen til Sønderborgs første WordPress-netværk. I Multikulturhuset på Havnen i Sønderborg trykkede hun 25 hænder til det allerførste arrangement.

Siden da har antallet af deltagere værende svingende fra fire til 18 deltagere pr gang.

Og stort set hver gang har der været helt nye ansigter med.

“Det er fantastisk at se, at WordPress Meetup Sønderborg stadigvæk er eftertragtet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det er helt normalt, at der til de her slags meetups er et svingende antal deltagere. Nogen kommer, når de har brug for hjælp og andre kommer for at bevare netværket og bidrage med viden. Desuden er det ikke antallet af deltagere, som er afgørende for om et meetup er en succes. Det er den energi og videndeling, de fremmødte bringer i spil, som skaber dynamikken og dermed også værdien”, siger stifter af netværket Ragini Kastberg i en pressemeddelelse.

‘WordPress Meetup Sønderborg’ er et GRATIS fagligt netværk for alle WordPress-interesserede uanset niveau og erfaring.

Én gang om måneden mødes WordPress-interesserede til Meetup i Multikulturhuset på 3. sal, og det er uforpligtende at deltage.

På meetup’ene deler deltagerne viden om alt fra WordPress til markedsføring og generelle online-aktiviteter, og formålet er at hjælpe hinanden med at løse WordPress-problemer, så hverdagen med WordPress bliver både sjovere og lettere.

Derudover er der en ekstrabonus, som hedder ”viden og netværk”.

Du får ny viden, og du får udvidet dit netværk.

Meetup’ene foregår primært på dansk og/eller engelsk.

Der er en geografisk spredning blandt deltagerne, og alle er velkommen uanset geografisk placering. Bare man er interesseret i at bidrage til WordPress-fællesskabet.

Næste meetup er den 21. august kl. 18.45-21.00 og tilmelding skal ske via LINKET HER 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk