WordPress Meetup Sønderborg kan fejre sit første år

18. august 2019 Sønderborg

Det er nu et år siden, at Ragini Kastberg bød velkommen til Sønderborgs første WordPress-netværk. I Multikulturhuset på Havnen i Sønderborg trykkede hun 25 hænder til det allerførste arrangement.

Siden da har antallet af deltagere værende svingende fra fire til 18 deltagere pr gang.

Og stort set hver gang har der været helt nye ansigter med.

“Det er fantastisk at se, at WordPress Meetup Sønderborg stadigvæk er eftertragtet. Og det er helt normalt, at der til de her slags meetups er et svingende antal deltagere. Nogen kommer, når de har brug for hjælp og andre kommer for at bevare netværket og bidrage med viden. Desuden er det ikke antallet af deltagere, som er afgørende for om et meetup er en succes. Det er den energi og videndeling, de fremmødte bringer i spil, som skaber dynamikken og dermed også værdien”, siger stifter af netværket Ragini Kastberg i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘WordPress Meetup Sønderborg’ er et GRATIS fagligt netværk for alle WordPress-interesserede uanset niveau og erfaring.

Én gang om måneden mødes WordPress-interesserede til Meetup i Multikulturhuset på 3. sal, og det er uforpligtende at deltage.

På meetup’ene deler deltagerne viden om alt fra WordPress til markedsføring og generelle online-aktiviteter, og formålet er at hjælpe hinanden med at løse WordPress-problemer, så hverdagen med WordPress bliver både sjovere og lettere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover er der en ekstrabonus, som hedder ”viden og netværk”.

Du får ny viden, og du får udvidet dit netværk.

Meetup’ene foregår primært på dansk og/eller engelsk.

Der er en geografisk spredning blandt deltagerne, og alle er velkommen uanset geografisk placering. Bare man er interesseret i at bidrage til WordPress-fællesskabet.

Næste meetup er den 21. august kl. 18.45-21.00 og tilmelding skal ske via LINKET HER 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Bitten og Mads Clausens Fond fylder 50 år

27. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år og det er Bitten Clausen, som allerede i julen 1979 havde tænkt sig frem til, at fonden skal være et værn, der sikrer, at Danfoss altid ville være på danske hænder. “Fonden skal arbejde til gavn for Danfoss, men den skal ikke gå ind i driften, som […]

Læs mere...