Nu kommer der en Bowl i Skatehallen

22. juni 2016 Sønderborg

Sønderborgs skatehal får en Bowl og det er en skållignende fordybning, hvor en skater kan suse op og ned og rundt og lave magiske tricks på sit skateboard. De gode skatere drøner ned i den ene side og op i den anden, vender i luften og suser ned igen. En Bowl er enhver seriøs skaters drøm, og den bliver nu til virkelighed ved Sønderborg Skatehal.

Skaterne har selv været med til at tegne Bowlen i samarbejde med leverandøren, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

”Vi har et meget aktivt skater- og streetmiljø i Sønderborg. Med den nye Bowl udvider vi kapaciteten og mulighederne markant for skate- og BMX-entusiasterne i Sønderborg. Vi tror også på, at en Bowl vil være en ekstra attraktion for en mange turister”, siger Helge Larsen, formand for sundhedsudvalget.

Folkeskoler, SFO og institutioner i afdelingen Børn & Familie bruger også skatehallen til fysisk aktivitet. Børnene og de unge bliver ved disse arrangementer introduceret til og vejledt i kunsten af skate og køre BMX. Når skatehallen udvides med Bowlen kan endnu flere børn og unge få mulighed for at være fysisk aktive ved at skate og køre BMX. Bowlen placeres udendørs mellem de to eksisterende bygninger ved Skatehallen og forventes at kunne tages i brug foråret 2017.

En grafik over en såkaldt Bowl.

En grafik over en såkaldt Bowl.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk