Køb billet til Lansen – og vind festgavekort til værdi af 5000 kroner

28. juni 2016 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Steven Andersson fra Heidis Bier Bar bruger rigtigt meget tid på at forberede alletiders fester i Lansen fredag og lørdag i Ringriderfesten. Noget, der kan gøre nogle få mennesker rigtigt glade, det er konkurrencer, hvor der er gode præmier.

“Vi sætter to festaftener til en værdi af 5.000 kroner på Heidis Bier Bar på spil – og der trækkes en vinder i Lansen fredag og igen lørdag. Lodtrækningen sker blandt dem, der har købt billet til Lansen inden 1. juli”, siger Steven Andersson til SønderborgNYT. Festdeltagere, der har købt billet til begge dage har to lodder i puljen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover at det er både nemt og bekvemt at købe billet på nettet, så er der også rigtigt gode rabatter at hente.

Det kan du se HER

Skummende fadøl ved bordene

“Vores gæster skal ikke bruge festaftenerne på at løbe frem og tilbage mellem deres plads og en bar for at få øl eller

andre drikkevarer. Vi sørger for, at der hele tiden er serveringspersonale indenfor rækkevidde, så gæsterne kan sidde på deres plads og bestille og straks kommer tjenerne springende med fyldte krus og bakker”, siger Steven Andersson til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Musikken er i top – både TipTop og Top Seven skal spille – og de begge forstår at lægge op til fest.

Gennem begge festaftener kommer der flere konkurrencer og Heidis Bier Bar vender snart tilbage og afslører, hvilke udfordringer gæsterne kan tage imod, hvis de vil satse på at vinde et krus frisk fadøl.

30. april 2024 112, Sønderborg

Ung mand på elløbehjul set med ‘gevær’ på ryggen

30. april 2024 112

En foreløbig ukendt mand har tirsdag eftermiddag givet anledning til utryghed i Sønderborg midtby ved at køre rundt på et sort el-løbehjul medbringende et geværlignende genstand på ryggen. Vedkommende er iført sort bluse m. hvid stribe, sort vest og hvide sko, skriver politiets vagtchef på X. Et vidne fortæller til politiet, at han har stået […]

Læs mere...