Morgenkoncert i Ringriderformandens have

10. juli 2016 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag morgen klokken 9:00 kom The Salamanca Band and Bugles of the Rifles, Sønderborg Pipes and Drums, Ringriderfestens Heroldere og Borgerforeningens Skyttebrødre marcherende ind i haven hos Ringriderfestens formand, hvor der traditionen tro skulle spilles Reveille.

“Vi har lavet en fin ordning, hvor det skiftevis foregår hos borgmesteren og her i vores have”, siger Rinriderfestens formand, Jes Andersen til de gæster, der var var kommet for at nyde morgenkaffen, en pilsner eller en dram til tonerne fra orkestrene.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg kan fortælle, at søndag er den store dag i Ringriderfesten og derfor kommer der ingen regn”, siger han.

Herefter kunne han med glæde fortælle, at der er fremgang på alle fronter.

“Især cykelringridning, som vi var tæt på at lukke ned for fire år siden, fordi der blot deltog under 50 børn. Lørdag var der knap 200 til start”, siger Jes Andersen. Og der var rigtigt gang i festerne på pladsen i løbet af aftenen og natten.

Og det med fremgang blev stikordet til borgmester Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er også fremgang mange steder i Sønderborg. Og det skyldes nogle driftige mennesker, som for eksempel Ringriderkomiteen, der laver meget andet end den storslåede fest. Det handler også om Sønderborg Pipes and Drumms og ikke mindst Borgerforeningen, der er løfter mange frivillige opgaver”, siger Erik Lauritzen og takker dem alle.

Artiklen fortsætter under annoncen