Alle fodboldbørn er velkommen til træning i FC Sønderborg

15. september 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Ved U12 er alle i opstartsfasen velkomne til at deltage og man kan få mange gode træningspas, hvor vi vil fokusere 100 procent på tekniske og motoriske øvelser. Herunder også målrettet målmandstræning.

På længere sigt har disse træningspas gennem sæsonen 2016/2017 det primære formål, at udvælge de dygtigste U12 spillere i Sønderborg kommune til næste års U13 trup i F.C.-Sønderborg, skriver fodboldklubben i en pressemeddelelse.

Vi holder på et senere tidspunkt et spiller/forældre møde, hvor vi vil orientere omkring vores planer for sæsonen 2016/2017.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også moderklubtrænere er meget velkomne til dette møde, hvor der naturligvis er mulighed for at stille spørgsmål omkring de forhold der måtte være uklare.

Ved U9-U11 er alle velkommen til alle træninger i hele perioden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så snør nu støvlerne, mød frisk op og gør det bedste for at vise at du er en dygtig fodboldspiller og har lyst til at blive endnu dygtigere.

Der trænes på banerne ved SFS-hallen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...