Alssundløbet blev kørt i både regn og sol

7. august 2016 Frivillige
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Vejrguderne spillede på en stor del af repertoiret til dette års udgave af Cyklemotion Sønderborgs Alssundløbet, hvor flere end 250 cykleglade motionister sprang på cyklen og trampede sig gennem henholdsvis 50, 75 og 125 naturskønne kilometer på den jyske side af Alssund.

Motionist og sundhedsformand Helge Larsen sætter pris på "dopingfri" cykler.

Motionist og sundhedsformand Helge Larsen sætter pris på “dopingfri” cykler.

Der blev lagt ud i gråvejr, som blev fulgt op med regn og senere solskin.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herefter var der vekslen mellem sol og regn, så der var noget for enhver sag.

Inden start sagde sundhedsudvalgsformand Helge Larsen, at han så fem til at deltage i et cyklearrangement, hvor man ikke bliver overhalet af medlemmer fra Ældresagen, der kører hyggetur på el-cykler.

“El-cykler får mange flere til at cykle og det er glimrende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men at blive overhalet af en ældre dame, der frisk og frejdigt triller op ad Dybbøl Banke er nu ikke rart, så det bliver skønt at køre sammen med jer, der også har dopingfri cykler”, sagde Helge Larsen, der ikke kunne stå og fyre startpistol af ved 2-Øren, fordi han selv ville køre 75 kilometer.

Den store vinderIMG_6218

Den helt store vinder blev cykelhandlerne, fordi der blev brugt rigtigt mange cykelslanger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Antallet af punkteringen var ganske stort.

Vejret er, som det er – og det tog heller ikke modet fra cyklisterne. En lille gut på bare 6 år klarede Sønderborgløbet, som blev kørt i selve Sønderborg samtidig med at motionisterne kørte Alssundløbet – og løbets ældste deltager, Henry Frederiksen på 74 år, kom også gennem de planlagte 75 kilometer.

Alssundløbet og Sønderborgløbet startede og sluttede ved Kontor Syd, som er sponsor for begivenheden – og det var også Svend Aage Kjær, der tog over i stedet for Helge Larsen og skød løbet i gang ved 2-Øren efter prologen.

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Kultur, Sønderborg

Søndeborghus og andre spillesteder varmer op til livekoncerterne

23. april 2021 Kultur

Spillestederne ser frem til den 6. maj, hvor de igen må åbne dørene og lukke publikum ind til livekoncerter. Indtil da er otte spillesteder gået sammen for at skabe en festival, som varmer op til den store genåbning. Warm Up Festival udgøres af otte streamingkoncerter på tværs af spillestederne som det sidste online-skridt mod livekoncerterne. […]

Læs mere...