Børneland: Sønderborg Squash Club er klar med ketcherne

14. juni 2016 Sønderborg

Som de foregående år kan man igen i 2016 i Ringriderfestens Børneland finde Sønderborg Squash Club’s gule mini squash bane. På den gule bane har børnene mulighed for under besøget i Børneland gennem leg at stifte bekendtskab med en sjov ketcher sport, med masser af motionsgivende bevægelser.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Squash spillet er let at komme i gang med. Reglerne er enkle og få.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der kræves ingen forudsætninger for at starte, ikke engang en god kondition, den kommer automatisk når først spillet flyder, skriver Børneland i en pressemeddelelse.Squash_Uge24_2016

Ud over bare at prøve bliver der arrangeret daglige konkurrencer hvor dagens vindere deltager i lodtrækning om squash præmier. Kom og deltag det kunne være noget for dig.

Det amerikanske magasin Forbes har – på baggrund spillets opbygning af muskulær styrke, muskulær og fysisk udholdenhed, smidighed, kalorieforbrænding og skadesrisiko – tidligere udnævnt Squash til at være verdens sundeste sport.

Ved banen vil der være medlemmer af squashklubben til at hjælpe, hvis der skulle være behov for det, og de glæder sig til at tage imod de interesserede. SSC der sidste år havde 25 års jubilæum, har gennem årene udviklet flere unge talenter der er nået helt til tops inden for Dansk og international squash.

Fanger squashspillet din interesse er der selvfølgelig en mulighed for at komme ud i Sønderborg Squash Center og få en prøvetime på en rigtig squashbane.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk