Bosagers løbejoggere kom i omdrejninger

15. september 2016 Sønderborg

Institutionen Bosager har investeret i en såkaldt løbejogger og støtteforeningen har fundet sponsorer til en ekstra, så det nu er muligt at give to beboere ad gangen en herlig oplevelse i det fri.

Beboerne sidder mageligt i løbejoggeren og så er der en kondistærk frivillig, der skubber den foran sig, mens der løbes.

“Jeg synes, det giver rigtig god mening at give beboerne mulighed for at få en oplevelse, som de ikke ville få, hvis ikke der kom frivillige”, siger Camilla Pantel, der er en af de rutinerede løbere, som stiller op i kondisko.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sidegevinsten er, at jeg jo får rørt mig”, siger hun.

Hver torsdag klokken 16 går løbeturene i gang – og hvis endnu flere frivillige stiller sig til rådighed, så er der flere beboere, der kan få fornøjelsen af at komme ud og trille en tur.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...