Bosagers løbejoggere kom i omdrejninger

15. september 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Institutionen Bosager har investeret i en såkaldt løbejogger og støtteforeningen har fundet sponsorer til en ekstra, så det nu er muligt at give to beboere ad gangen en herlig oplevelse i det fri.

Camilla Pantel er med på Bosagers løbehold.

Camilla Pantel er med på Bosagers løbehold.

Beboerne sidder mageligt i løbejoggeren og så er der en kondistærk frivillig, der skubber den foran sig, mens der løbes.

“Jeg synes, det giver rigtig god mening at give beboerne mulighed for at få en oplevelse, som de ikke ville få, hvis ikke der kom frivillige”, siger Camilla Pantel, der er en af de rutinerede løbere, som stiller op i kondisko.

“Sidegevinsten er, at jeg jo får rørt mig”, siger hun.

Hver torsdag klokken 16 går løbeturene i gang – og hvis endnu flere frivillige stiller sig til rådighed, så er der flere beboere, der kan få fornøjelsen af at komme ud og trille en tur.

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Uncategorized

Horst-Günter Rubahn genudnævnt til leder af Mads Clausen Instituttet

23. april 2021 Uncategorized

Professor Horst-Günter Rubahn har siden 2012 bestridt posten som leder for Mads Clausen Instituttet, MCI, under det Tekniske Fakultet på SDU. Han bliver nu genudnævnt til institutleder for de kommende seks år. MCI er placeret i Odense og Sønderborg med cirka lige mange forskere og ansatte de to steder. Instituttet har på uddannelses-, forsknings- og […]

Læs mere...