Broager Sparekasse er hovedsponsor for Vidar-Ulkebøl Håndbold

4. juli 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Fra den 1. august 2016 har Vidar-Ulkebøl Håndbold fået en hovedsponsor. Det er den lokale sparekasse, Broager Sparekasse, der 3 år frem er med til at give klubben økonomisk opbakning.

De unge spillere kan glæde sig over Broager Sparekasses støtte.

De unge spillere kan glæde sig over Broager Sparekasses støtte.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er simpelthen altafgørende at vi kan få økonomisk støtte. Det giver os mulighed for, at lave nogle fede ting for vores spillere og frivillige trænere, så vi er selvfølgelig utroligt taknemmelige for, at Broager Sparekasse vil være vores hovedsponsor”, lyder det fra Tommy Vedstesen, som er formand i håndboldklubben.

Glade spillere og frivillige

Mange sportsklubber mærker nedgang, og ringe tilslutning fra spillere og frivillige. Men det er ikke tilfældet i Vidar-Ulkebøl Håndbold, hvor spiller-antallet er steget med 14% fra 2014-2015. Håndboldklubben har heller ikke oplevet problemer med, at tiltrække frivillige trænere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har ikke tidligere haft en reel hovedsponsor, så det giver det lidt mere ro, at vi nu er sikre på Broager Sparekasses opbakning de næste 3 år. Vi plejer at sige, at vi samler på gode oplevelser, både på og ude for banen, og det er uanset om man er spiller eller frivillig”, siger Tommy Vedstesen i en pressemeddelelse og fortsætter:

“Så nu glæder vi os til vores næste træningsweekend i september”.

Udover sociale arrangementer, bidrager hovedsponsoratet også til klubdragter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Opbakning til lokalområdetbroager1

Broager Sparekasse bakker op om flere forskellige sportsklubber i området, og er bl.a. også hovedsponsor i Dybbøl Håndbold.

“Det er fedt, det klubberne og de frivillige gør for vores børn. Vi er stolte over, at kunne bakke op i det område, som vi selv agerer i. Det at kunne give noget tilbage til vores lokalområde betyder meget for os, og vi glæder os til samarbejdet med Vidar-Ulkebøl Håndbold de næste 3 år”, siger underdirektør i Broager Sparekasse, Morten Vestergaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...