Broagers medborgerhus har fået et navn

1. oktober 2016 Broager

Broager-borgerne stod i kø for at melde sig ind i den nye forening, som sammen med Sønderborg Kommune vil indrette og drive det gamle rådhus i Broager som et medborgerhus. Ikke færre end 197 har indmeldt sig i foreningen, og 175 mødte op til det stiftende møde. Der var fuldt hus i aulaen på skolen.

Medborgerhuset får navnet ”Broagerhuset – Broagerlands medborgerhus”. Forslagsstilleren Ingelise Hansen fik overrakt et gavekort til Brugsen på 500 kr.

Det skriver arbejdsgruppen bag hele forarbejdet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den første bestyrelse i foreningen får Erik Krogh som formand, Vagn Peter Petersen som næstformand, Gunnar Glindvad Kristensen som kasserer og Karin Gerber som sekretær. De fremmødte valgte også Sussi Bracht, Karla Nielsen og Orla Kristensen til bestyrelsen med Carl Jørgen Bock og Nis Peter Nissen som suppleanter. Til revisorer valgtes Frede Weber Andresen og Walther Jacobsen med Elin Lunding som suppleant.

“Med et så massivt fremmøde til den stiftende generalforsamling viser borgerne, at de bakker op. Så jeg er fuld af fortrøstning også med hensyn til at få indsamlet de nødvendige penge til inventar fra private, virksomheder og fonde. Jeg glæder mig over, at foreningen er stiftet, at vi kan komme i gang med ombygningen af det gamle rådhus til samlingssted for områdets kulturelle og sociale aktiviteter”, siger Erik Krogh og roser kommunen for et godt samarbejde om nu at sætte håndværkerne i sving.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...