Broagers medborgerhus har fået et navn

1. oktober 2016 Broager
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Broager-borgerne stod i kø for at melde sig ind i den nye forening, som sammen med Sønderborg Kommune vil indrette og drive det gamle rådhus i Broager som et medborgerhus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ikke færre end 197 har indmeldt sig i foreningen, og 175 mødte op til det stiftende møde. Der var fuldt hus i aulaen på skolen.

Erik Krogh overrakte gavekort til navngiveren, Ingelise Hansen, for navnet Broagerhus.

Erik Krogh overrakte gavekort til navngiveren, Ingelise Hansen, for navnet Broagerhus.

Artiklen fortsætter under annoncen

[adrotate group="187"]
[adrotate group="188"]

Privat foto.

Medborgerhuset får navnet ”Broagerhuset – Broagerlands medborgerhus”. Forslagsstilleren Ingelise Hansen fik overrakt et gavekort til Brugsen på 500 kr.

Det skriver arbejdsgruppen bag hele forarbejdet i en pressemeddelelse.

Den første bestyrelse i foreningen får Erik Krogh som formand, Vagn Peter Petersen som næstformand, Gunnar Glindvad Kristensen som kasserer og Karin Gerber som sekretær.

Artiklen fortsætter under annoncen

De fremmødte valgte også Sussi Bracht, Karla Nielsen og Orla Kristensen til bestyrelsen med Carl Jørgen Bock og Nis Peter Nissen som suppleanter. Til revisorer valgtes Frede Weber Andresen og Walther Jacobsen med Elin Lunding som suppleant.

“Med et så massivt fremmøde til den stiftende generalforsamling viser borgerne, at de bakker op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så jeg er fuld af fortrøstning også med hensyn til at få indsamlet de nødvendige penge til inventar fra private, virksomheder og fonde. Jeg glæder mig over, at foreningen er stiftet, at vi kan komme i gang med ombygningen af det gamle rådhus til samlingssted for områdets kulturelle og sociale aktiviteter”, siger Erik Krogh og roser kommunen for et godt samarbejde om nu at sætte håndværkerne i sving.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...