Dartklubben Fluen kom hjem med medaljer

Sønerborg-spillerne satte pilene rigtigt. Arkivfoto: Ole Kæhler
Sønerborg-spillerne satte pilene rigtigt. Arkivfoto: Ole Kæhler
21. maj 2024 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Dartklubben Fluen har haft en weekend fyldt med succes ved Lido Viking Masters i Horsens, hvor klubbens fem deltagere hentede i alt fem medaljer hjem.

Den største stjerne var PDC-ranglistens nummer 109, Benjamin Drue Reus, der leverede en dominerende præstation og vandt guld i alle tre discipliner, han deltog i.

Lørdagens første sejr kom i Mix Double, hvor Benjamin Drue Reus slog til sammen med sin søster Melissa fra Dart Odense i finalen mod Janni Larsen fra Fluen og Brian Rohmann Andersen fra Slangerup Dartklub. Senere samme dag fulgte endnu en guldmedalje i Herre Double, hvor han spillede sammen med sin bror Daniel Jahn Hadberg fra Odins Dart Club.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søndagen bød på den sidste guldmedalje til Benjamin Drue Reus i en velspillet finale mod landsholdskollegaen Michael Mogensen. I puljespillet imponerede han med et gennemsnit på 102,48.

Udover Benjamin Drue Reus’ triumfer sikrede Janni Larsen sølv i Mix Double, mens Mona Lund, tidligere landsholdsspiller og 5 x Dansk Mester, hentede en bronzemedalje i Dame B i sit comeback til dart efter en 19 års pause.

De fem medaljer ved Lido Viking Masters cementerer Dartklubben Fluens position som en af de førende dartklubber i Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover de fem medaljevindere deltog Simon Bak, en af Fluens landsholdsspillere, også i Lido Viking Masters. Han brugte turneringen til at finpudse sin form og forberede sig optimalt til de Nordiske Mesterskaber, der finder sted på Island i den kommende uge.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...