FC Sønderborg har Danmarksserieholdet klar

27. juli 2016 Sønderborg

Nu nærmer tiden sig turneringsstart og som altid er der stor udskiftning i Danmarksserietruppen. Dog er den måske lidt større end hvad vi er vant til, men det betyder bare at mange af vores unge U19 spillere og spillere der har været lidt omkring, må træde til.

Vi siger farvel og tak for indsatsen til Jakob Eichner, Anders Hansen, Mohammed Hamad, Christian Mønsted, Nikolaj Friis.fc sønderborg

Til gengæld får vi en række tidligere FC Sønderborg spillere retur, skriver FC Sønderborg i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om følgende: Jakob Truelsen tidligere har spillet Danmarksserie i FC Sønderborg, men valgte sidste sæson at prøve kræfter med Egens serie 1 hold.

Nu er han tilbage og vi glæder os til at følge den unge offensiv spiller, der har sine forcer i sin hurtighed og sit udfordrende spil.

Andreas Borg Kristensen: På trods af sine unge alder har Andreas Borg Kristensen vist sig som en klog og fysisk stærk spiller.

Han kan spille mange positioner, men er som udgangspunkt tiltænkt en central position på midtbanen. Andreas Borg Kristensen har i sine ungdomsår spillet i FC Sønderborg, men har de seneste sæsoner spillet serie 1 i Egen.

Ermin Kasumovic: Ermin Kasumovic  har spillet sine ungdomsår i FC Sønderborg, men skiftede til Flensborg fc sønderborgWeiche.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efterfølgende skiftede han tilbage til Sønderborg Inter, hvor han i den grad har været med til at sætte sit præg på holdet. Ermin Kasumovic er stærk offensivt og centralt og har ved mange lejligheder vist sig som målscorer.

Rasmus Glansager: Har sine primære kompetencer som højre eller venstre kant.

Han har en stor løberadius og spiller med stor disciplin. Rasmus Glansager har i foråret spillet serie 1 i Egen.

Mikkel Madsen: Har været inde ved livgarden og er igen klar til at spille for FC Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mikkel Glansager er en stor og stærk spiller som har sine styrke i det defensive. Der ud over er Mikkel Glansager dygtig til at spille bolden op igennem banens midte.

Målet er en plads midt i rækken

Vi siger velkommen tilbage til alle spillerne og glæder os til at se dem i den røde trøje på vores fælles Danmarksseriehold.

Med så stor udskiftning kan det godt være vanskeligt at spå om, hvordan det vil gå i Danmarksserien.

Men med tilgang af så mange dygtige spillere bør vi kunne hente en placering i midten af rækken. Det er i hvert fald målsætningen for det første halve år.

Om sin nye trup siger den ny cheftræner Henrik Matthiesen:

”Truppen ser fin ud, selvom der på nogle positioner godt kunne være flere om buddet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har fået nogle gode spillere ind og vi kan kun være meget tilfredse, når de bedste spillere i byen søger vores vej. Truppen er meget ung og sulten, så mulighederne for at de stepper op på Danmarksserie niveau er bestemt til stede.”

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Kultur, Sønderborg

Søndeborghus og andre spillesteder varmer op til livekoncerterne

23. april 2021 Kultur

Spillestederne ser frem til den 6. maj, hvor de igen må åbne dørene og lukke publikum ind til livekoncerter. Indtil da er otte spillesteder gået sammen for at skabe en festival, som varmer op til den store genåbning. Warm Up Festival udgøres af otte streamingkoncerter på tværs af spillestederne som det sidste online-skridt mod livekoncerterne. […]

Læs mere...