Fire ryttere fra Sønderborg Rideklub vandt DM-bronze

12. september 2016 Sønderborg

Fire ryttere fra Sønderborg Rideklub red sig i weekenden til en bronzemedalje ved Danmarks Mesterskabet i dressur for hold som fandt sted i Herning.

Hele 22 hold fra hele landet var til start i lørdagens 1. afdeling, hvor Sønderborg Rideklub blev nr. fire og dermed kvalificeret til at deltage i søndagens 2. afdeling og finale. Kun seks hold gik videre til finalen og her lykkedes det rytterne fra Sønderborg at ride sig til en samlet placering som nummer tre, og dermed var bronzemedaljen i hus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg holdet bestod af Michael Grønne Christensen, Sandra Kellmann, Maria Klindt Clausen og Christine Marie Senger.

Grand Prix-debut

Michael Grønne Christensen, som er berider i Sønderborg Rideklub, benyttede samtidig weekenden til at debutere i Grand Prix med guldmedaljehoppen Holballes Deeba, som er lokalt avlet og ejet af familien Jefsen. Grand Prix er et af de sværeste dressurprogrammer man kan ride og det er et af de programmer, som også rides ved OL.

Michael Grønne Christensen og hoppen Deeba havde en rigtig flot debut, og det er nu planen at rytteren og den kun 9-årige hoppe skal ud og have noget mere Grand Prix-erfaring, skriver rideklubben i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Rideklub var også på fornemste vis præsenteret ved weekendens D8 mesterskab for D-stævne ryttere som blev afholdt af Sundeved Rideklub for hele distrikt 8. Her løb Christina Clausen og Judith Samsø Jensen med henholdsvis første og tredje pladsen i hesteklassen, og Emilie Dau Thomsen løb med anden pladsen i ponyklassen for de større ponyer.

Den næste store aktivitet for Sønderborg Rideklub er allerede i weekenden den 30.9-2.10 hvor klubben afholder et stort stævne i spring for heste. Der er udskrevet både distrikts- og landsstævne klasser og klubben forventer at der kommer mange ryttere fra hele landet. Der er fri adgang for publikum som kan glæde sig til at se springning på meget højt niveau – herunder også en særlig Puissance ”højdespringsklasse” hvor springene sættes op løbende, indtil der står en vinder tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...