Fire ryttere fra Sønderborg Rideklub vandt DM-bronze

12. september 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Fire ryttere fra Sønderborg Rideklub red sig i weekenden til en bronzemedalje ved Danmarks Mesterskabet i dressur for hold som fandt sted i Herning.

Hele 22 hold fra hele landet var til start i lørdagens 1.

Artiklen fortsætter under annoncen

afdeling, hvor Sønderborg Rideklub blev nr. fire og dermed kvalificeret til at deltage i søndagens 2. afdeling og finale. Kun seks hold gik videre til finalen og her lykkedes det rytterne fra Sønderborg at ride sig til en samlet placering som nummer tre, og dermed var bronzemedaljen i hus.

Sønderborg holdet bestod af Michael Grønne Christensen, Sandra Kellmann, Maria Klindt Clausen og Christine Marie Senger.

Grand Prix-debut

Foto: Sønderborg Rideklub.” width=”300″ height=”222″ /> Bronze-holdet. Foto: Sønderborg Rideklub.

Michael Grønne Christensen, som er berider i Sønderborg Rideklub, benyttede samtidig weekenden til at debutere i Grand Prix med guldmedaljehoppen Holballes Deeba, som er lokalt avlet og ejet af familien Jefsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Grand Prix er et af de sværeste dressurprogrammer man kan ride og det er et af de programmer, som også rides ved OL.

Michael Grønne Christensen og hoppen Deeba havde en rigtig flot debut, og det er nu planen at rytteren og den kun 9-årige hoppe skal ud og have noget mere Grand Prix-erfaring, skriver rideklubben i en pressemeddelelse.

Sønderborg Rideklub var også på fornemste vis præsenteret ved weekendens D8 mesterskab for D-stævne ryttere som blev afholdt af Sundeved Rideklub for hele distrikt 8.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her løb Christina Clausen og Judith Samsø Jensen med henholdsvis første og tredje pladsen i hesteklassen, og Emilie Dau Thomsen løb med anden pladsen i ponyklassen for de større ponyer.

Den næste store aktivitet for Sønderborg Rideklub er allerede i weekenden den 30.9-2.10 hvor klubben afholder et stort stævne i spring for heste.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er udskrevet både distrikts- og landsstævne klasser og klubben forventer at der kommer mange ryttere fra hele landet. Der er fri adgang for publikum som kan glæde sig til at se springning på meget højt niveau – herunder også en særlig Puissance ”højdespringsklasse” hvor springene sættes op løbende, indtil der står en vinder tilbage.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...