Hvem fortjener at blive belønnet med Sundhedsprisen 2016?

16. september 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Nu er det snart tid til uddeling af Sønderborg Kommunes årlige sundhedspris, og du skal være med til at bestemme, hvem der skal have den.

Sundhedsprisen gives til en aktivitet eller et initiativ, der er med til at styrke sundhedsfremmende og forebyggende indsatser til gavn for borgerne i Sønderborg Kommune. Der er mulighed for at indstille enkeltpersoner, grupper, virksomheder og foreninger. Aktiviteter i kommunalt regi kan også indstilles. Her vil prisen gå til understøttelse af aktiviteten.

Jeg glæder mig til at se de mange indstillinger. Der er så mange gode sundhedsfremmende aktiviteter i kommunen, så det plejer at være en fornøjelse at læse de mange gode forslag. Det er jeg helt sikker på også bliver tilfældet i år, siger sundhedsudvalgsformand Helge Larsen i en pressemeddelelse.

Sundhedsprisen er på 20.000 kr. og kan fordeles mellem flere prismodtagere.

Hvis du kender nogen, der fortjener prisen, kan du indsende dit forslag med en kort begrundelse på mail til sundhedspris@sonderborg.dk eller pr. brev mærket “Sundhedspris 2016” til Borger, Beskæftigelse og

Artiklen fortsætter under annoncen

Sundhed, Holger Drachmanns Plads 5, 6400 Sønderborg.

Forslaget skal være modtaget senest den 10. oktober.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...