Hvem fortjener at blive belønnet med Sundhedsprisen 2016?

16. september 2016 Sønderborg

Nu er det snart tid til uddeling af Sønderborg Kommunes årlige sundhedspris, og du skal være med til at bestemme, hvem der skal have den.

Sundhedsprisen gives til en aktivitet eller et initiativ, der er med til at styrke sundhedsfremmende og forebyggende indsatser til gavn for borgerne i Sønderborg Kommune. Der er mulighed for at indstille enkeltpersoner, grupper, virksomheder og foreninger. Aktiviteter i kommunalt regi kan også indstilles. Her vil prisen gå til understøttelse af aktiviteten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg glæder mig til at se de mange indstillinger. Der er så mange gode sundhedsfremmende aktiviteter i kommunen, så det plejer at være en fornøjelse at læse de mange gode forslag. Det er jeg helt sikker på også bliver tilfældet i år, siger sundhedsudvalgsformand Helge Larsen i en pressemeddelelse.

Sundhedsprisen er på 20.000 kr. og kan fordeles mellem flere prismodtagere.

Hvis du kender nogen, der fortjener prisen, kan du indsende dit forslag med en kort begrundelse på mail til [email protected] eller pr. brev mærket “Sundhedspris 2016” til Borger, Beskæftigelse og

Artiklen fortsætter under annoncen

Sundhed, Holger Drachmanns Plads 5, 6400 Sønderborg.

Forslaget skal være modtaget senest den 10. oktober.

 

 

 

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...