Hvem fortjener at blive belønnet med Sundhedsprisen 2016?

16. september 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Nu er det snart tid til uddeling af Sønderborg Kommunes årlige sundhedspris, og du skal være med til at bestemme, hvem der skal have den.

Sundhedsprisen gives til en aktivitet eller et initiativ, der er med til at styrke sundhedsfremmende og forebyggende indsatser til gavn for borgerne i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er mulighed for at indstille enkeltpersoner, grupper, virksomheder og foreninger. Aktiviteter i kommunalt regi kan også indstilles. Her vil prisen gå til understøttelse af aktiviteten.

Jeg glæder mig til at se de mange indstillinger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er så mange gode sundhedsfremmende aktiviteter i kommunen, så det plejer at være en fornøjelse at læse de mange gode forslag. Det er jeg helt sikker på også bliver tilfældet i år, siger sundhedsudvalgsformand Helge Larsen i en pressemeddelelse.

Sundhedsprisen er på 20.000 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

og kan fordeles mellem flere prismodtagere.

Hvis du kender nogen, der fortjener prisen, kan du indsende dit forslag med en kort begrundelse på mail til sundhedspris@sonderborg.dk eller pr. brev mærket “Sundhedspris 2016” til Borger, Beskæftigelse og

Sundhed, Holger Drachmanns Plads 5, 6400 Sønderborg.

Forslaget skal være modtaget senest den 10.

Artiklen fortsætter under annoncen

oktober.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...