Ken Lyngkilde Christiansen er Årets NB’er

8. november 2016 Nordborg

Ken Lyngkilde Christiansen er indbegrebet af en rigtig NB’er.

Og hvad er så en rigtig NB’er?

Ja, det er en slags følelse, som gør at man simpelthen ikke kan lade vær med at give en hånd når klubben har brug for det og at man gør det med glæde, hvilket lige præcis passer på Ken Lyngkilde Christiansen .

Der er altid hygge, brede smil og godt humør omkring Ken Lyngkilde Christiansen. Han er en af de slags mennesker, som både har godt og smittende humør, men også en humor som gør at andre simpelthen ikke kan lade vær med at smile. Der er altid god stemning omkring Ken Lyngkilde Christiansen, om det så er i klubhuset, på Fest i By pladsen eller i mødelokalet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ken Lyngkilde Christiansens væremåde er et aktiv for klubben både fordi han altid hjælper, men også fordi han formår at få andre til at give en hånd med, når det er nødvendigt. Netop denne egenskab er essentiel for Ken Lyngkilde Christiansen  og for klubben; at man ikke ”blot” selv hjælper, men også får andre til at hjælpe til.

Født med frivilligblod i årerne

Ken Lyngkilde Christiansen  er født med frivilligheds-blod i årerne. Hans morfar, Viggo Lyngkilde, var med til at starte Nord-Als Boldklub i 1969 og hans far, Peer Christiansen, har været en del af stort set samtlige udvalg i klubben gennem tiden, hvorfor han i dag er ét af ni æresmedlemmer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samme historie knytter sig i øvrigt til flere af Ken Lyngkilde Christiansen onkler, skriver NB i en pressemeddelelse.

Klarer masser af opgaver

Derfor var det naturligt for Ken Lyngkilde Christiansen allerede som teenager at starte som frivillig i klubben, hvor han løste små opgaver allerede tilbage i 1980’erne. Siden dengang har Ken Lyngkilde Christiansen hjulpet til stort set alle former for arrangementer i NB regi, hvilket han uden tvivl vil fortsætte med mange år endnu.

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden Ken Lyngkilde Christiansens start som frivillig i 1980’erne, har han fået ansvarsposter i klubben. Han været medlem af bestyrelsen i 13 år, formand for klubhusudvalget i 12 år og leder af NB’s Hjælpebank i en længere årrække. Udover engagementet i klubben er han bestyrelsesmedlem i Idrætsfonden, som er øverste instans i Nordals Idrætscenter, hvor NB har til huse.

Ken Lyngkilde Christiansens personlighed er en af grundstene ti,l hvordan man bygger en stærk forening op og hvordan man får den til at fungere.  Derfor er det en stor glæde at Ken Lyngkilde Christiansen er NB’er og derfor er den også fuldt fortjent at denne titel netop tilfalder ham.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...