Køb Sæsonkort: FC Sønderborg møder B 1913 i Alsie Express Park

12. august 2016 Sønderborg

Lørdag er det første hjemmekamp for FC Sønderborgs Danmarksseriehold, der tager mod B 1913 kl. 14.00 på Alsie Express Park.

Vi håber at I alle kommer ud og hepper på FC Sønderborg. Der er kommet nogle spændende spillere i truppen, som vi håber I vil tage godt i mod og så er der vores nye trænerteam, Henrik Matthiesen og Torben Asmussen, der sammen med spillerne har trænet hårdt for forhåbentlig at få sat 3 point på kontoen”, skiver FC Sønderborg i en pressemeddelelse.

Der sælges igen i år sæson kort ved indgangen og prisen vil være 350 kr. Sæsonkort giver som altid en øl og pølse ved fremvisning. Så det er 8 hjemmekampe inklusive 8 x 1 øl og en pølse for kun 350 kr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...