Krigstjeneste: Mandag flages der for udsendte og tidligere udsendte

3. september 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Mandag er det National Flagdag.

Det markeres i Sønderborg med en ceremoni på Rådhustorvet kl. 17.30 – 18.20. Der bliver taler, uddeling af medaljer, afsløring af mindesten og musik.

Tidligere udsendte i internationale missioner er særligt inviterede, men alle er velkomne.

Den officielle ceremoni på Flagdagen foregår på Rådhustorvet i Sønderborg, og begynder kl.

Artiklen fortsætter under annoncen

17.30. Der er taler ved kommunaldirektør Tim Hansen, borgmester Erik Lauritzen og seniorsergent Michael Ipsen. Talerne krydres med musikalske indslag ved Flyvehjemmeværnets Musikkorps fra Kolding.

Sønderborg kommune var med fra starten, da Folketinget i 2009 besluttede at indføre en national Flagdag for at hædre de udsendte soldater fra Forsvaret samt udsendte fra Politiet, Beredskabet og Sundhedspersonale i internationale brændpunkter.

I starten deltog soldater fra Hærens Sergentskole i stort tal ved Flagdagen her i Sønderborg, men siden flytningen af Sergentskolen i april 2014 er denne tradition overtaget af Kontaktudvalget for de militære traditioner i Sønderborg- området” samt foreningen “Folk og Sikkerhed.

 

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...