Kulturnatten: Ligeværd viser “trygheds-app” til usikre internetbrugere

15. august 2016 Sønderborg

Når der er Kulturnatten, står Landsforeningen Ligeværd ved havnekajen i Sønderborg og med i gruppen vil der være nogle unge mennesker, der er udstyret med hver en Ipad.

“De skal vise den nye app, som hedder DIGISAFE. Det er et værktøj, der hjælper dem, som har det svært med internettet, så de ikke kommer galt afsted med sociale medier, e-boksen eller nethandel”, siger Gitte Beier fra Ligeværd i Sønderborg.

Den nye app er gratis og kan fra i dag hentes her fra Ligeværds hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Ligeværd præsenterede DIGISAFE på Folkemødet på Bornholm og det blev et stort tilløbsstykke, fordi rigtigt mange kan have gavn og glæde af den. Og det giver god mening at fortælle om den ved Kulturnatten”, siger Gitte Beier til SønderborgNYT.

Gør en stor indsats for børn og unge

“Og så handler det selvfølgelig om at være synlige for de børn og unge, der har det svært, så de og deres forældre lige kan høre lidt om os – og så kontakte os, hvis de mener, vi kan hjælpe”, siger Gitte Beier, som husker også at få sagt, at der selvfølgelig er kaffe og drømmekage.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi drømmer om, at børn og unge får den hjælp, som de har brug for, så drømmekage er det helt rigtige”, siger hun. Om alt det gode, som Ligeværd drømmer om, bliver til virkelighed for de mange børn og unge der har nogle særlige behov, kan kun tiden vise.

Mange har allerede fået hjælp, så de kom til at trives, vokse og gro.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...