Kvinderne i Zonta glæder sig til at fejre 30 års jubilæum

20. september 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Zonta Sønderborg fejrer i år 20-års jubilæum, hvilket bl.a. markeres ved, at Zonta Sønderborg har fået værtsskabet for Zonta Danmarks landsmøde 2016.

100 Zonta-kvinder  fra hele landet vil i weekenden den 23. – 25. september deltage i landsmødet, der holdes på Hotel Comwell i Sønderborg.

Program for landmødet:

Fredag aften er henlagt til ”Alsion” Efter middagen på Café Alsion, vil vi blive underholdt af solister fra Sønderjyllands Symfoniorkester, inden orkesterchefen vil vise os rundt.zonta

Selve landsmødet finder sted om lørdagen. Landsmødet åbnes  af folketingsmedlem og minister Ellen Trane Nørby.

Herefter er der præsentation af Zonta Sønderborgs Grønlandsprojekt med sommerhøjskoler for udsatte mødre i Østgrønland. Et projekt Zonta Sønderborg netop er blevet præmieret for til Zontas Convention i Nice, hvor 1500 Zonta kvinder fra hele verden deltog.

Priser til gæve studerende

Om eftermiddag vil der blive uddelt tre kvindepriser til unge driftige kvinder, der får en håndsrækning til krævende studier.

Artiklen fortsætter under annoncen

I aftentimerne er velgørenhedsmiddagen i Riddersalen på Sønderborg Slot. Vi skal se Dorotheas Kapel, og under spisningen i Riddersalen er der forskellige indlæg. Bl.a. skal tidligere museumsinspektør Inge Adriansen tale. Der er også et stort amerikansk lotteri, hvortil vi har fået 50 flotte sponsorgaver fra virksomheder i vores kommune.

Søndag formiddag er henlagt til 1864-centret, hvor vi med kyndige guider skal høre om krigen, se skanserne og Dybbøl Mølle.

Vi glæder os rigtig meget til med ”Zonta i Grænselandet” at fejre vores jubilæum sammen med alle klubberne fra hele Danmark og vise vores landsdel frem.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...