Lørdag er der idrætsdag for voksne udviklingshæmmede

28. september 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Lørdag mellem kl. 10 og 15 er der idrætsdag for voksne udviklingshæmmede på IdrætsHøjskolen i Sønderborg. Og det bliver en rigtig god mulighed for at prøve forskellige sportsgrene og mærke på egen krop, hvad der føles godt og rigtigt. Samtidig møder trænere fra de lokale foreninger borgere, der er udviklingshæmmede og får erfaringer med, hvad det vil sige at arbejde med denne gruppe. Erfaringerne fra dagen skal efterfølgende bruges til, at de almene idrætsforeninger kan udbyde særlige forløb, der er tilpasset udviklingshæmmede, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

”Alle borgere har krav på gode tilbud, der giver mulighed for at leve det gode liv. Derfor håber jeg, at de udviklingshæmmede og de lokale idrætsforeninger vil bruge idrætsdagen til at lære hinanden at kende og i fællesskab udvikle idrætstilbud, der passer til målgruppen”, siger Helge Larsen, formand for sundhedsudvalget.

Der er ca. 300 udviklingshæmmede borgere i Sønderborg Kommune. Oprindeligt var forventningen, at 45 borgere ville deltage i idrætsdagen – og at 25 af disse starter i en idrætsforening.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men der er allerede 105 tilmeldte.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...