Naturskolerne klar med masser af ferie-aktiviteter

11. oktober 2016 Sønderborg

 

Søndag den 16. oktober inviterer Naturskolerne alle med til et af årets natur-brag, nemlig åbent hus på Nordals Naturskole. Dagen byder fra kl. 10 til 17 på masser af sjove, spændende og interessante aktiviteter på naturskolen i Nørreskoven på Als.

”Vi har fyldt naturskolen og skoven med masser af naturaktiviteter, som folk kan være med til. Det er aktiviteter, hvor det går ud på at smage, røre eller lære en masse”, fortæller naturskoleleder Andreas Hermann, som står for arrangementet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Åbent hus-arrangementet er en fast tradition på naturskolen i efterårsferien, og det er igen i år gratis at komme og være med. Man kan fx bygge fuglekasser, rører og fange fisk, se vildt blive parteret og stegt, presse saft af skovens frugter, lave æblegrød, gå på opdagelse i skoven, skyde med bue og pil og meget, meget mere.

”Alle kan være med, og vi har aktiviteter nok til en hel dag i skoven”, siger Andreas Hermann. Han anbefaler, at man tager en madpakke med og sætter hele dagen af. Arrangementet er åbent for alle og der er gratis adgang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ta’ med ud og fisk

Onsdag den 19. oktober kan man komme på fisketur med Blå Flag Center Sønderborg og fiskekutteren “Nana”. Turen er fra kl. 10 til 14, og med om bord er en af Blå Flag-naturformidlerne. Han vil fortælle om havets dyr og planter, om de fisk der fanges og om livet på havets bund. Man behøver ikke at have fisket før, og fiskestænger kan lejes om bord på skibet. Husk fisketegn hvis du er mellem 18 og 65 år.

Husk at købe billetter forud på Sønderborg Turistbureau.

Artiklen fortsætter under annoncen

Priser: Børn under 12 år: 50 kr.

Voksne i følge med børn: 100 kr.

Voksne: 200 kr.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...