Nordals Boldklub kom gennem NB’s Pigecup i både sol og regn

16. august 2016 Nordborg

Nord-Als Boldklub spilledede forleden NB’s PigeCup i et lidt blandet vejr – sol og regn – men det lod deltagerne sig ikke påvirke af. Omkring 225 piger dystede imod hinanden, og traditionen tro fik alle deltagerne en medalje med hjem.

I år fik alle deltagerne også en drikkedunk fra stævnets sponsor – Broager Sparekasse. Det vindende hold i hver række fik også en stor pokal til ejendom, skriver NB i en pressemeddelelse.

Med så mange unge fodboldpiger, følger der forældre, søskende og naturligvis trænere med, sådan at NB’s Pigecup 2016 samlet set havde ca. 500 besøgende. Stævnet blev afholdt på banerne ved Nordals Idrætscenter og det for 15. gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til stævnet deltog hold fra hele landet og naturligvis flest fra lokalområdet. Desuden var Hamburg Altona igen i år at finde på grønsværen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Augustenborg, Samfund

Sund & Bælt har undersøgt havmiljøet mellem Als og Fyn

22. marts 2023 Augustenborg

Sund & Bælt har netop gennemført geofysiske undersøgelser i farvandet mellem Als og Fyn for at få indsigt i havmiljøet i forbindelse med eventuel fremtidig fast forbindelse mellem Als og Fyn. Resultaterne skal nu analyseres, så de kan indgå i den samlede forundersøgelse af projektet. ”Det er et vigtigt led i forundersøgelsen, at vi indsamler […]

Læs mere...