Nordals Boldklub kom gennem NB’s Pigecup i både sol og regn

16. august 2016 Nordborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

foto 2

Vinderhold i hver række fik flot pokal. Foto: Nordals Boldklub

Nord-Als Boldklub spilledede forleden NB’s PigeCup i et lidt blandet vejr – sol og regn – men det lod deltagerne sig ikke påvirke af. Omkring 225 piger dystede imod hinanden, og traditionen tro fik alle deltagerne en medalje med hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

I år fik alle deltagerne også en drikkedunk fra stævnets sponsor – Broager Sparekasse. Det vindende hold i hver række fik også en stor pokal til ejendom, skriver NB i en pressemeddelelse.

Med så mange unge fodboldpiger, følger der forældre, søskende og naturligvis trænere med, sådan at NB’s Pigecup 2016 samlet set havde ca. 500 besøgende. Stævnet blev afholdt på banerne ved Nordals Idrætscenter og det for 15. gang.

Til stævnet deltog hold fra hele landet og naturligvis flest fra lokalområdet. Desuden var Hamburg Altona igen i år at finde på grønsværen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...