Nordborg Open i næste weekend

30. juli 2016 Nordborg

Golfturneringen Nordborg Open skal spilles for 7. gang  og i år er det 5. og 6. august.

Det er en to-dages turnering, som er meget populær hos klubbens medlemmer – og ikke mindst er vi glade for det store antal spillere fra andre golfklubber som deltager.

Alt i alt er der 160 spillere fra 19 forskellige golfklubber.

Turneringen er attraktiv fordi der er mange fine præmier på spil, og vi er meget taknemmelige for den store støtte vi har fået fra de mange sponsorer.golf

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har igen i år en Hole in One præmie på et par 3 hul. Den som først er i stand til at slå bolden i hul i første slag på hul 15 vinder 100.000 kr. kontant, skriver golfklubben i en pressemeddelelse.,

Sponsor for Hole in One konkurrencen er i år Sydjysk ELTEKNIQ, som har hjemme på Sydals.

Vi håber naturligvis at det endelig lykkes at få udbetalt en Hole in One præmie.

Det er ikke kun præmierne der gør at spillere melder sig til år efter år. En golfturnering over 2 dage er et stort socialt arrangement med en masse hygge under og efter golfrunderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er fællesspisning fredag aften for de deltagende spillere, hvor der serveres vildsvin med diverse tilbehør.

I og omkring klubhuset vil der være mulighed for få mad og drikkevarer og der spilles hen over de to dage en puttekonkurrence som afsluttes med finale lørdag aften. Her er førstepræmien et luksusophold for 2 personer på Dyvig Badehotel.

Kom og kig

Nordborg Golfklub har lige nu en golfbane som er i optimal stand til stor glæde for vore medlemmer og gæste spillere som besøger os.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle er velkommen til at komme forbi de to dage og opleve den gode stemning der omkring klubhuset. Der er gratis entre og der købes drikkevarer og pølser.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk