Nordea overrakte 10.000 kr til FC Sønderborgs Talentcamp

14. juli 2016 Sønderborg

Henning Matthiesen fra Nordea i Sønderborg har torsdag overrakt 10.000 kr til FC Sønderborgs Talentcamp, en camp som afholdes i samarbejde med HSM Coaching.

I midten med checken ses Tristan D. Jensen, som er en af deltagerne på denne uges Talentcamp som slutter i morgen. Yderst til venstre ses Hans R. Thomsen som er assistenttræner på denne uges Talentcamp.

Artiklen fortsætter under annoncen

[adrotate group="187"]
[adrotate group="188"]

Foto: FC Sønderborg.” width=”300″ height=”225″ /> Yderst til højre Henning Matthiesen fra Nordea Sønderborg som overrakte Jørgen Matthiesen, talentchef fra FC Sønderborg pengene. I midten med checken ses Tristan D.

Artiklen fortsætter under annoncen

[adrotate group="187"]
[adrotate group="188"]

Jensen, som er en af deltagerne. Yderst til venstre ses Hans R. Thomsen som er assistenttræner. Foto: FC Sønderborg.

“Vi er glade og stolte over at kunne bidrage til det arbejde FC Sønderborg gør for de unge talenter i Sønderborg kommune, og Nordea vil derfor gerne støtte op om FC Sønderborg”, siger Henning Matthiesen i en pressemeddelelse.

Nordea syntes at FC Sønderborg er et rigtig godt projekt, som er med til at samle klubberne i kommunen, og derved skabe den gode historie for kommunen, siger Henning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nordea ønsker alle hold i FC Sønderborg en god sæson og held og lykke med projektet slutter Henning.

“FC Sønderborg og HSM Coaching er meget glade for at Nordea vil støtte op om vores camps og FC Sønderborg, da det er vigtigt at kommunes erhvervsliv og lokale bakker vores projekt op” siger Jørgen Matthiesen, talentchef i FC Sønderborg som modtog pengene.

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Uncategorized

Horst-Günter Rubahn genudnævnt til leder af Mads Clausen Instituttet

23. april 2021 Uncategorized

Professor Horst-Günter Rubahn har siden 2012 bestridt posten som leder for Mads Clausen Instituttet, MCI, under det Tekniske Fakultet på SDU. Han bliver nu genudnævnt til institutleder for de kommende seks år. MCI er placeret i Odense og Sønderborg med cirka lige mange forskere og ansatte de to steder. Instituttet har på uddannelses-, forsknings- og […]

Læs mere...