Nordea overrakte 10.000 kr til FC Sønderborgs Talentcamp

14. juli 2016 Sønderborg

Henning Matthiesen fra Nordea i Sønderborg har torsdag overrakt 10.000 kr til FC Sønderborgs Talentcamp, en camp som afholdes i samarbejde med HSM Coaching.

ses yderst til højre Henning Matthiesen fra Nordea Sønderborg som overrakte Jørgen Matthiesen, talentchef fra FC Sønderborg pengene. I midten med checken ses Tristan D. Jensen, som er en af deltagerne på denne uges Talentcamp som slutter i morgen. Yderst til venstre ses Hans R. Thomsen som er assistenttræner på denne uges Talentcamp. Foto: FC Sønderborg.

Yderst til højre Henning Matthiesen fra Nordea Sønderborg som overrakte Jørgen Matthiesen, talentchef fra FC Sønderborg pengene. I midten med checken ses Tristan D. Jensen, som er en af deltagerne. Yderst til venstre ses Hans R. Thomsen som er assistenttræner. Foto: FC Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er glade og stolte over at kunne bidrage til det arbejde FC Sønderborg gør for de unge talenter i Sønderborg kommune, og Nordea vil derfor gerne støtte op om FC Sønderborg”, siger Henning Matthiesen i en pressemeddelelse.

Nordea syntes at FC Sønderborg er et rigtig godt projekt, som er med til at samle klubberne i kommunen, og derved skabe den gode historie for kommunen, siger Henning. Nordea ønsker alle hold i FC Sønderborg en god sæson og held og lykke med projektet slutter Henning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“FC Sønderborg og HSM Coaching er meget glade for at Nordea vil støtte op om vores camps og FC Sønderborg, da det er vigtigt at kommunes erhvervsliv og lokale bakker vores projekt op” siger Jørgen Matthiesen, talentchef i FC Sønderborg som modtog pengene.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...