Nygaard: Musikdag for mindre børn og deres bedsteforældre

5. oktober 2016 Nordborg

Fredag 21. oktober fra kl. 10.00 – 11.15  åbner det gamle skovfogedsted Nygård i Nørreskoven på Als dørene for musikalske aktiviteter, målrettet børn på 5 – 8 år og deres bedsteforældre eller forældre.

Musikpædagog Marianne Nielsen fra Sønderborg Musikskole kommer denne dag forbi med et program indeholdende ældre og nyere sange og sanglege, musik og bevægelse samt meget enkelt sammenspil, hvor alle kan være med.

Marianne Nielsen er en meget dygtig og inspirerende musikpædagog, der kan få alle til at udfolde sig musikalsk, skriver Foreningen Nygaard i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis man vil være med, opfordrer arrangøren, Foreningen Nygård, til, at man kommer i god tid, fordi der er sat en deltagerbegrænsning på 25 børn plus 25 til 30 medfølgende voksne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...