Nygaard: Musikdag for mindre børn og deres bedsteforældre

5. oktober 2016 Nordborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Fredag 21. oktober fra kl. 10.00 – 11.15  åbner det gamle skovfogedsted Nygård i Nørreskoven på Als dørene for musikalske aktiviteter, målrettet børn på 5 – 8 år og deres bedsteforældre eller forældre.nygaard

Musikpædagog Marianne Nielsen fra Sønderborg Musikskole kommer denne dag forbi med et program indeholdende ældre og nyere sange og sanglege, musik og bevægelse samt meget enkelt sammenspil, hvor alle kan være med.

Marianne Nielsen er en meget dygtig og inspirerende musikpædagog, der kan få alle til at udfolde sig musikalsk, skriver Foreningen Nygaard i en pressemeddelelse.

Hvis man vil være med, opfordrer arrangøren, Foreningen Nygård, til, at man kommer i god tid, fordi der er sat en deltagerbegrænsning på 25 børn plus 25 til 30 medfølgende voksne.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Kommunes tilladelse til biogasanlæg i Kværs er ophævet

19. april 2021 Erhverv

Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse efter miljøbeskyttelsesloven og ophæver Sønderborg Kommunes afgørelse af 27. juni 2019 om miljøgodkendelse og VVM-tilladelse for opførelse og drift af et biogasanlæg i Kværs og hjemviser sagen til fornyet behandling. Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse er endelig og kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed. ”Vi modtog fredag afgørelsen fra […]

Læs mere...