Ringriderfesten: Leif Maibom styrer herrerne gennem frokosten

23. juni 2016 Sønderborg

Når knap 2000 herrer samles til Herrefrokosten i Lansen på Ringriderpladsen, så er det Leif Maibom, der skal i gang

Herrefrokostens underholdende toastmaster, Leif Maibom.

Herrefrokostens underholdende toastmaster, Leif Maibom.

Artiklen fortsætter under annoncen

med sin frivilllige indsats for Ringriderfesten. Og hans opgave er at styre talerækken sikkert hele vejen gennem den traditionsrige frokost.

“Jeg bruger faktisk en del tid på at forberede mig og så er jeg glad for, at jeg har nogle minutter, hvor jeg selv kan tale ret frit”, siger revydirektøren til SønderborgNYT. Det er ottende gang, han er toastmaster til Herrefrokosten.

“Toastmasterrollen er mit frivillige bidrag til Ringriderfesten og jeg synes, det er både flot og vigtigt, at rigtigt mange andre også bidrager med en frivillig indsats”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Hele Herrefrokosten kører efter en plan, hvor intet overlades til tilfældighederne. Det ligger fast, hvem der skal tale og også hvornår og hvor længe.1069811_406138766173143_16928119_n

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har printet en minutplan ud og min opgave er at sørge for, at den holder – og så skal jeg sørge for, at de mange frokostdeltagere er rolige, så talerne kan blive hørt af alle. Dét er den store udfordring”, siger Leif Maibom. Her skal man tænke på, at der er masser af øl og snaps på bordene. Det kan påvirke hørelse, koncentration og disciplinen en smule.

Leif Maibom ved, hvem alle talerne er, så han kan lægge op til dem med sin kendte humoristiske tilgang.

“Men det er lige efter Ringriderfestens formand har budt velkommen, jeg har seks-syv minutter, hvor jeg kan tale frit og få vendt nogle aktuelle emner”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Leif Maibom ved naturligvis, at samtlige deltagere forventer, at han gør det både rigtigt godt og også på sjoveste vis – og det har han klaret flot hele syv gange frem til nu.

Forklaringen kan dels være hans humor, hans minutiøse forberedelser og bestemt også at han er lynhurtigt til at gribe en situation og komme med en kvik bemærkning.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Vand fra branden hos Omnicom forurener Ulkebøldam

29. juli 2021 112

Slukningsarbejdet af branden hos Omnicom på Stødagervej i Sønderborg gør, at en del af vandet fra brandslukningen er endt i Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam er forurenet, og lige nu arbejder miljøfolk og beredskab på at minimere forureningen. Cirka halvdelen af Ulkebøldam er forurenet. Årsagen til forureningen er, at en del af vandet, der er […]

Læs mere...