SFS inviterer enhver til krolf på prøve

28. juli 2016 Sønderborg

Sønderborg Familie og Firma sport ønsker at udvide deres aktivitetsudbud med krolf. Derfor har foreningen lavet 5 krolf-baner ved SFS-Hallen i Sundsmarkcentret.

Krolf er et meget populært spil blandt ældre, men vi fra Firmaidrætten ønsker også familien, deres venner samt kolleger skal have mulighed for at dyste i denne herlige sportsgren”, siger Jonny Arnold, formand for Firmaidrætten.

Firmaidrætten inviterer hermed alle i Alssundområdet til prøvespil i krolf på banerne i Sundsmarkcentret ved SFS-Hallen i Sønderborg onsdag den 17. og 24. august kl. 18 samt lørdag den 20. og 27. august kl. 10.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom og hør nærmere om spillet og eventuel medlemsskab.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...