SOS Børnebyerne fik 10.350 kr. ind på det første julemarked

22. november 2016 Broager
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Takket være gode gevinster fra 130 erhvervsdrivende og et godt besøg på Cathrinesmindes julemarked i weekenden kan Sønderborg-gruppen af SOS Børnebyerne nu sende 10.350 kr. i hjælp til børn, som har det rigtig svært.

Det oplyser Astrid Jensen, Broager, som har koordineret den stand på julemarkedet, som SOS Børnebyerne har – også i den kommende weekend.

“De lokale erhvervsdrivende har bestemt æren for det gode resultat, for butikkerne har gjort det muligt for os at præsentere en tombola med virkelig gode gevinster. Selvfølgelig håber vi, at også den kommende weekend på Cathrinesminde giver en rigtig pæn omsætning til gavn for det frivillige arbejde med at hjælpe børn i nød”, siger Astrid Jensen i en pressemeddelelse.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...