SOS Børnebyerne fik 10.350 kr. ind på det første julemarked

22. november 2016 Broager
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Takket være gode gevinster fra 130 erhvervsdrivende og et godt besøg på Cathrinesmindes julemarked i weekenden kan Sønderborg-gruppen af SOS Børnebyerne nu sende 10.350 kr. i hjælp til børn, som har det rigtig svært.

Det oplyser Astrid Jensen, Broager, som har koordineret den stand på julemarkedet, som SOS Børnebyerne har – også i den kommende weekend.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De lokale erhvervsdrivende har bestemt æren for det gode resultat, for butikkerne har gjort det muligt for os at præsentere en tombola med virkelig gode gevinster. Selvfølgelig håber vi, at også den kommende weekend på Cathrinesminde giver en rigtig pæn omsætning til gavn for det frivillige arbejde med at hjælpe børn i nød”, siger Astrid Jensen i en pressemeddelelse.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet har brug for hurtig hjælp for at vinde titlen: Danmarks Bedste Ishus

14. april 2021 Erhverv

I afstemningen, som Opdag Danmark har lavet for at kåre Danmarks Bedste Ishus, ligger Fjellerup Vaffelbageri klart i spidsen med 4570 stemmer og Iskonditoriet i Sønderborg er nummer to med 3817 stemmer. Konkurrencen slutter i dag, onsdag klokken 16 – så er du fan af Sønderborgs Iskonditoriet, så har du frem til klokken 16 til […]

Læs mere...