Vidar-Ulkebøl håndbold er helt klar til fremtiden

30. oktober 2016 Sønderborg

Som et led i DHF’s jagt på vækst indenfor for håndboldsporten med projekt ”Knæk Kurven”, har Sønderborgs børnehåndboldklub Vidar-Ulkebøl Håndbold valgt at deltage aktivt.

I maj måned i år begyndte klubben sit arbejde med det ene af hovedindsatserne – nemlig Klub-building. Under forløbet får klubben redskaber til, hvordan de kan optimerer driften, få flere frivillige hænder samt udvikle deres håndboldprodukt.

Efter nogle måneders arbejde med projektet inviterede Vidar-Ulkebøl Håndbold en tidlig efterårsaften alle med tilknytning til klubben indenfor, for at fortælle mere om Klub-building samt inddrage dem i håndboldklubbens verden. Som en del af invitationen, var der sørget for underholdning til de fremmødte børn, imens forældre i ro og mag kunne deltage aktivt i aftenens program.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til stor glæde for klubbens ledergruppe endte det med fuldt hus i Ulkebøl Hallen. I alt mødte der 66 forældre samt 110 børn op denne aften, skriver klubben i en pressemeddelelse.

På halvanden time blev forældre introduceret i hvad det vil sige, at drive en børneklub som Vidar-Ulkebøl Håndbold. Fordelt på fem forskellige poster i hallens areal stod frivillige klar til at fortælle, forklare og inddrage forældrene i aktiviteterne. Derudover var JHF’s kredskonsulent Carsten Glejberg også tilstede for at fortælle om ”Knæk Kurven” og styre slagets gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis man spørger formanden Tommy Vedstesen, om selve aftenen, så gik den udover al forventning.

”Det er svært at få armene ned efter en sådan aften, hvor vi som klub virkelig mærker den store opbakning vi har blandt vores forældre og frivillige. Nu ser vi frem til det videre arbejde, og tror på vores anstrengelser bærer frugt”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...