Vil du være en af de dygtige frivillige i Kvinde-Krisecentret?

15. september 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Der er rigtigt mange kvinder, der hjælper kriseramte kvinder og deres børn i Sønderborg Kvinde- og Krisecenter. hele 120 frivillige er der i det hele.kkc

“Men det er sådan, at når unge mennesker skal videreuddanne sig, så rejser de væk fra Sønderborg, så vi kan løbende bruge flere”, siger centerleder Ruth Malle til SønderborgNYT.

Torsdag eftermiddag kan du ringe på døren på Agervang 5 i Sønderborg og blive klogere på, hvad det vil sige, at være frivillig krisevagt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du skal ikke ringe og tilmelde dig, men bare trykke på dørklokken mellem 16.45 og 17.

På dagens intromøde får du at vide, hvad det kræver at blive frivillig i huset – og du får at vide, hvad det vil give dig med i rygsækken til din videre vej.

Efter intromødet skal du hjem og overveje, om det er noget for dig at blive krisevagt.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Kommunes tilladelse til biogasanlæg i Kværs er ophævet

19. april 2021 Erhverv

Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse efter miljøbeskyttelsesloven og ophæver Sønderborg Kommunes afgørelse af 27. juni 2019 om miljøgodkendelse og VVM-tilladelse for opførelse og drift af et biogasanlæg i Kværs og hjemviser sagen til fornyet behandling. Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse er endelig og kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed. ”Vi modtog fredag afgørelsen fra […]

Læs mere...