21-årig fodboldspiller fra Sønderborg spiller nu i den bedste svenske række

Mads Borchers i sit helt nye klubtøj. Pressefoto
Mads Borchers i sit helt nye klubtøj. Pressefoto
7. august 2023 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

21-årige Mads Borchers fra Sønderborg er en rigtig god fodboldspiller og han er netop blev købt af Varberg Bois, som spiller i Allsvenskan i Sverige, der er den bedste række.

Som dreng spillede Mads Borcher i SUB-Sønderborg. Klubben er kendt for at udvikle mange talenter, som kan begå sig i Superligaen og endnu større ligaer.

”Jeg tog til Esbjerg da jeg var 15 år gammel og spillede der i 4 1/2 år. Jeg spillede fire år i ungdommen, hvor jeg så fik en professionel kontrakt, og spillede med førsteholdet et halvt år”, siger han til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter det halve år på førsteholdet – med lidt spilletid – så blev han lejet ud til Færøerne.

”Her spillede jeg under Michael Schjønberg i 07 Vestur. I det år jeg spillede i klubben, blev jeg årets spiller og en af topscorerne i ligaen. Efter det blev jeg så købt af Hb Torshavn fra Esbjerg, som er det mest historiske hold på Færøerne”.

Mads Borcher spillede i syv måneder i Hb Torshavn og er nu blevet solgt til Varberg Bois.

”Jeg er i øvrigt et historisk køb for klubben, fordi jeg er en af de dyreste nogensinde”, siger Mads Borcher og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Selvfølgelig drømte jeg om en fodboldkarriere, da jeg spillede i SUB-Sønderborg under Thomas Laursen. Men det var en drøm og ikke noget, som jeg forventede”.

15. maj 2024 112

Ung mand erklæret død på stedet i færdselsuheld

15. maj 2024 112

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser onsdag morgen, at de er tilstede ved et færdselsuheld ved Mommark på Als, hvor en bil har ramt et træ. Føreren, en ung mand, er desværre erklæret død på stedet. De pårørende er underrettet. Det oplyser Vagtchefen via X. Ekstra Bladet har været i kontakt med vagtchefen hos Syd- og […]

Læs mere...