Billeder: 1. maj i Mølleparken

1. maj 2016 Politik

Søndag blev der holdt 1. maj i Mølleparken i Sønderborg og selvom deltagerantallet var over 200 flere gange gennem

” width=”300″ height=”200″ /> Erik Lauritzen fortalte, at trods omprioriteringsbidraget, så skæres der ikke på ældre- og børneområdet i Sønderborg.

eftermiddagen, så synede det ikke af ret meget på så stort et område. På scenen var der masser af musik og selvfølgelig blev der også holdt taler.

Blandt talerne var folketingsmedlem Benny Engelbrecht, der slet og ret foreslog, at Lars Løkke får udskrevet et valg i en fart:

“Efter mindre end et år er Lars Løkke Rasmussens regeringen tydeligvis gået i stå. Alle svære beslutninger udskydes til efteråret – eller senere. For min skyld behøver Lars Løkke ikke vente tre år – lad os få renset luften og få en kvinde i spidsen for landet igen”, sagde Benny Engelbrecht i sin tale.

“Mette Frederiksen vil på alle måder være en bedre statsminister for Danmark”.

Hilsen til DF-vælgerne

Borgmester Erik Lauritzen kom flot rundt sin tale, hvor han lagde ud med at prikke til Dansk Folkepartis mange lokale vælgere:

“Jeg håber virkelig, at de mennesker, der valgte Dansk Folkeparti kan se, hvad det er, som de fik”, sagde borgmesteren.

“For et år siden advarede jeg imod en kommende blå regering. Jeg forudså skattelettelser, Nul-vækst. nedskæringer og fik ret”, siger han.

“På en 1. maj skal vi huske, hvem der byggede velfærdssamfundet op – og vi skal kæmpe for at ingen andre river det i stykker. Vi skal have nogle, der igen samler danskerne og det er ikke Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Venstre”, sagde han.

“Der kommer flygtninge i denne tid og vi skal hjælpe mennesker, der er i nød – og vi skal ikke gøre det sådan, at ingen har lyst til at tage hertil – og for mig er det fint, at vi prøver at få flygtninge integreret på arbejdsmarkedet, så de får lov til at bidrage til vores samfund”.

Liste Ø husker Anker

“Jeg har haft fornøjelsen af at møde Anker Jørgensen i Mellemfolkeligt Samvirke, hvor vi snakkede sammen”, siger Anders Brandt fra Enhedslisten. Han lægger ikke skjul på, at han beundrer Anker Jørgensen:

“Under Anker var der drømme oig visioner på Christiansborg – og man tog sig af de svage”, sagde Anders Brandt.

“I dag handler Christiansborg om grænsebomme, eksklusion og skattelettelser”.

“I Sønderborg har vi lige fået landsbybusser og flere ledige er kommet i revalidering og det skyldes, at der arbejdes sammen”, sagde Enhedslistens mand.

“Og lige nu, der håber jeg på et Folketingsvalg i efteråret, så vi igen kan få en tro på fremtiden”.

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk