Borgmester optimistisk om spejderlejr

9. april 2014 Uncategorized

Borgmester Erik Lauritzen anede ikke, at Danmarks naturfredningsforening ville rejse en sag, der skal føre til fredning af Kær Vestermark.

Erik Lauritzen tror på, at spejderne får deres sommerlejr på Kær.

Erik Lauritzen tror på, at spejderne får deres sommerlejr på Kær.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det siger han, selvom han selv var til stede på et møde den 14. august sidste år, hvor DN fortalte, at de overvejede af lave en fredningssag for området Kær Vestermark.

-Vi vidste ikke de ville lave en sag. Vi vidste at de havde overvejet det, men at det skulle være for at lave fritidsaktiviteter og derfor må spejderne passe fint ind, siger Erik Lauritzen torsdag aften til TV Syd.

Han har tirsdag dag haft møde med DN og ovenpå det, er han optimistisk omkring Spejdernes Lejr 2017 i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

-Jeg regner stadig med, at lejren kommer til Sønderborg. Jeg føler mig sikker på, at vi finder en løsning med Danmarks Naturfredningsforening. Der er ingen, der passer bedre på naturen end spejderne, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
11. maj 2021 Kultur, Nordborg

Den Digitale Stafet nåede frem til Genforeningsstenen i Nordborg

11. maj 2021 Kultur

Tirsdag eftermiddag nåede Den Digitale Stafet frem til Nordborg og ved Genforeningsstenen i Søparken ved Nordborg Sø blev den givet til Stephan Kleinschmidt, der er formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Rurisme. “Med Den Digitale Stafet skabes der en fælles oplevelse med mange deltagere – hvor for sig. Og her – 101 år […]

Læs mere...