Borgmester optimistisk om spejderlejr

Arkivfoto
Arkivfoto
9. april 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Borgmester Erik Lauritzen anede ikke, at Danmarks naturfredningsforening ville rejse en sag, der skal føre til fredning af Kær Vestermark.

Det siger han, selvom han selv var til stede på et møde den 14. august sidste år, hvor DN fortalte, at de overvejede af lave en fredningssag for området Kær Vestermark.

-Vi vidste ikke de ville lave en sag. Vi vidste at de havde overvejet det, men at det skulle være for at lave fritidsaktiviteter og derfor må spejderne passe fint ind, siger Erik Lauritzen torsdag aften til TV Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han har tirsdag dag haft møde med DN og ovenpå det, er han optimistisk omkring Spejdernes Lejr 2017 i Sønderborg.

-Jeg regner stadig med, at lejren kommer til Sønderborg. Jeg føler mig sikker på, at vi finder en løsning med Danmarks Naturfredningsforening. Der er ingen, der passer bedre på naturen end spejderne, siger han.

16. juni 2024 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture: Motorsavene er startet

16. juni 2024 Kultur

Søndag middag bød borgmester Erik Lauritzen velkommen på Slotskajen til dette års udgave af WoodSculpure Festival, hvor kunstnere laver flotte skulpturer ud af store træstammer. “Det har været en fatastisk weekend med koncerter, Markedsdage og Strikkefestival og nu glæder vi os over det her event, WoodSculpture, der vil trække folk til havnen, hvor de vil […]

Læs mere...