Borgmester optimistisk om spejderlejr

9. april 2014 Uncategorized

Borgmester Erik Lauritzen anede ikke, at Danmarks naturfredningsforening ville rejse en sag, der skal føre til fredning af Kær Vestermark.

Erik Lauritzen tror på, at spejderne får deres sommerlejr på Kær.

Erik Lauritzen tror på, at spejderne får deres sommerlejr på Kær.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det siger han, selvom han selv var til stede på et møde den 14. august sidste år, hvor DN fortalte, at de overvejede af lave en fredningssag for området Kær Vestermark.

-Vi vidste ikke de ville lave en sag. Vi vidste at de havde overvejet det, men at det skulle være for at lave fritidsaktiviteter og derfor må spejderne passe fint ind, siger Erik Lauritzen torsdag aften til TV Syd.

Han har tirsdag dag haft møde med DN og ovenpå det, er han optimistisk omkring Spejdernes Lejr 2017 i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

-Jeg regner stadig med, at lejren kommer til Sønderborg. Jeg føler mig sikker på, at vi finder en løsning med Danmarks Naturfredningsforening. Der er ingen, der passer bedre på naturen end spejderne, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 Politik, Sønderborg

Byrådet har ikke planer om at pille ved skatter og afgifter

17. september 2021 Politik

Når Økonomiudvalget samles på onsdag, så skal der tages stilling til, om politikerne vil følge forvaltningens anbefaling og lade skatteprocenten være uændret og også at fastholde den nuværende grundskyld og dækningsafgift i budgettet for det kommende år. For kort tid siden var der budgetseminar og der lå det ligesom i luften, at skatten hverken skulle […]

Læs mere...