Borgmester optimistisk om spejderlejr

9. april 2014 Uncategorized

Borgmester Erik Lauritzen anede ikke, at Danmarks naturfredningsforening ville rejse en sag, der skal føre til fredning af Kær Vestermark.

Erik Lauritzen tror på, at spejderne får deres sommerlejr på Kær.

Erik Lauritzen tror på, at spejderne får deres sommerlejr på Kær.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det siger han, selvom han selv var til stede på et møde den 14. august sidste år, hvor DN fortalte, at de overvejede af lave en fredningssag for området Kær Vestermark.

-Vi vidste ikke de ville lave en sag. Vi vidste at de havde overvejet det, men at det skulle være for at lave fritidsaktiviteter og derfor må spejderne passe fint ind, siger Erik Lauritzen torsdag aften til TV Syd.

Han har tirsdag dag haft møde med DN og ovenpå det, er han optimistisk omkring Spejdernes Lejr 2017 i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

-Jeg regner stadig med, at lejren kommer til Sønderborg. Jeg føler mig sikker på, at vi finder en løsning med Danmarks Naturfredningsforening. Der er ingen, der passer bedre på naturen end spejderne, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Sport, Erhverv, Sønderborg

Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg. ”Vi er rigtig glade for, og stolte over, […]

Læs mere...