Borgmesteren: En ny politiskole bør lægges i eksisterende bygninger

20. januar 2017 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Debatten om placeringen af en ny politiskole fortsætter efter at justitsminister Søren Pape har åbnet op for en diskussion om beliggenheden, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen kvitterer for, at justitsministeren åbner op for debatten, men fastholder, at selvom Sønderborg har flere velegnede byggegrunde til et nybyggeri, så bakker borgmesteren op om, at skolen skal ligge i eksisterende bygninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Skal man sige det helt kort, så handler det om tid og penge.”

Så klart udtrykker Sønderborgs borgmester, Erik Lauritzen, sin opbakning til at placere en ny politiskole i eksisterende bygninger. Og selvom borgmesteren gentagne gange har understreget, at Sønderborg byder ind med både eksisterende bygninger og et nybyggeri, så er det førstnævnte klart at foretrække.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Sport, Sønderborg

Fluens Simon Bak vandt Dansk Elite Darts kvalifikationsturnering

29. november 2021 Sport

Det blev Fluens 26-årige profil, Simon Bak, der lørdag vandt Dansk Elite Darts kvalifikationsturnering til PDC’s Q-School. Sejren indebærer blandt andet, at Simon Bak får dækket tilmeldingsgebyret til Q-School, hvilket svarer til godt og vel 3.350 danske kroner. Igen et bevis på at han hører hjemme i toppen af Dansk Dart. Simon Bak var, ligesom […]

Læs mere...