Byrådet: Punkter med sager ramt af medvind

27. marts 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Der er ikke udsigt til de helt store knaster på det kommende byrådsmøde – og det var da også en positiv borgmester, der løb dagsordenen igennem for pressen onsdag eftermiddag.

Erik Lauritzen ridsede en stribe positive punkter op fra dagsordenen til det kommende byrådsmøde.

Erik Lauritzen ridsede en stribe positive punkter op fra dagsordenen til det kommende byrådsmøde.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Boligforeningen B42 skal i gang med tredje etape på Grundtvigs Allé og det er lykkedes folkene bag Broagerhellen at finde penge, så vi kan frigive vores andel til byggeriet af en hal mere, siger borgmester Erik Lauritzen til Sønderborg Nyt.

– Vi kan også notere os, at der endelig er kommet styr på økonomien i Diamanten og så er der fundet en rimelig, midlertidig løsning på problemet med at skaffe lærerarbejdspladser nok på Dybbølskolen, hvor der i en overgangsperiode stilles pavilloner op, siger borgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kroner og ører

Kommunens talknusere har travlt med regnskabet for 2013 og umiddelbart ser det godt ud.

– Der har været godt styr på pengene og det ser godt ud, siger Erik Lauritzen.

– Nu skal vi lige have de præcise tal og finde ud af, om pengene skal tilbage i kassen eller om de skal videreføres til det kommende års budget, siger han.

Lidt grønt

Ved Zanzibar og Brogade er der revet en faldefærdig ejendom ned gennem nedrivningspuljen, hvor stat, kommune og ejer delte udgifterne. Grunden ligger nu hen som en lille braklagt mark.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er kun midlertidigt, for ejeren har lovet at så græs på grunden, når jorden er lidt mindre fugtig, siger Erik Lauritsen. Kommunen vil investere i nogle bænke, så grunden kan blive en lille oase for både sønderborgensere og turister.

16. juni 2024 Broager, Sport

Broagerland Skytteforening inviterer alle med til holdskydning

16. juni 2024 Broager

Broagerlands Skytteforening inviterer alle til Korporationsskydning, holdskydning på deres 200 meter-baner ved Skrækkehøj i Skelde. Der skydes med velholdte høj-kvalitets Sauer Rifler kal. 6.5 mm. og træfbilledet udskrives på vores elektroniske Kongsberg markerings anlæg. Det skriver skytteforeningen og fortæller, at skydningen foregår på lørdag kl. 10.00 – ca. 15.00 afhængig af tilmeldinger, formiddagen fyldes først. […]

Læs mere...