DMI: Ingen julesne i år

23. december 2013 Uncategorized

Højtidsdagene bliver forholdsvis varme årstiden taget i betragtning, fortæller vagtchef Tine Zeuthen fra DMI.

Der kan komme en del blæst med vindstød op til stormstyrke, men det bliver hovedsageligt langs vestkysten, at de udendørs havenisser får sig en rystetur.

Der kommer ingen julesne.

Der kommer ingen julesne.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi står foran en meget mild række dage. Mandagen bliver ganske pæn og med sol over det meste af landet. Det bliver helt klart den mest solrige dag denne uge, siger hun.

Mandag aften og natten til juleaftensdag trækker en front ind over Danmark fra sydlig retning. Den bringer varm luft med sig, men vinden vil også tage til. På vestkysten kan det blive op til kuling.Den kraftige vind fortsætter indtil tirsdag eftermiddag, men om vindstødene bliver så stærke, at de kan forstyrre trafikken over broerne, vil DMI’s vagtchef ikke gisne om.

– Juleaftensdag bliver det mellem syv og 10 grader og skyet med regn mange steder. I aftentimerne falder temperaturerne til tre-fire grader, så vi kommer ikke ned i nærheden af frysepunktet, og der er absolut ingen udsigt til sne, siger hun.

Tirsdag eftermiddag begynder vinden at løbe tør for kræfter, og der kommer heller ikke meget blæst den 25. december.

– Onsdag bliver det med hensyn til vinden straks lidt mere fredeligt og med en smule regn og skyer mange steder, siger vagtchefen om vejret på den store dag for julefrokoster.

Artiklen fortsætter under annoncen

Torsdag og fredag bliver det hovedsagelig tørt. Vinden tager måske til på fredag.

– Og det ser ikke ud til, at vi får frost, siger Tine Zeuthen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet standset […]

Læs mere...