DMI: Se storm- og vintervejret for de kommende tre dage

4. december 2013 Uncategorized

Torsdag:

Først på dagen lidt sol flere i de østlige egne, men ellers skyet med regn der breder sig ind over landet vestfra. Temp. mellem 5 og 8 grader og frisk vind til kuling fra sydvest, som tiltager til mellem hård vind og hård kuling med kraftige vindstød. Ved Vestkysten op til stormende by2kuling og ud på eftermiddagen storm og vindstød af orkanstyrke. Om aftenen og natten drejer vinden til vest og nordvest og tiltager til hård eller stormende kuling med vindstød af storm- eller orkanstyrke. Det klarer op vestfra, dog med byger, som kan være med slud eller sne og temp. falder til mellem 0 og 3 grader.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag:

Vekslende skydække med byger, mest som slud eller sne. Dagtemp. mellem 1 og 5 graders varme, og om natten ned mellem 2 graders varme og 3 graders frost. Hård vind til hård kuling omkring nordvest, med kraftigere vindstød. Der i løbet af aftenen og natten aftager til frisk vind til kuling.

Lørdag:

Nogen eller en del sol, men stedvis også slud eller sne. Dagtemp. mellem 1 og 5 graders varme, om natten med mellem 1 grads varme og 5 graders frost. let til frisk vind fra nordvest og nord, ved kysterne op til hård vind eller stedvis kuling, til natten svag til jævn vind.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kilde:DMI

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...