Dybbøl: Loppemarked 1. søndag i advent

3. november 2015 Sønderborg

Der er loppemarked 1. søndag i advent, altså d. 29 november. og adressen er Parallelvej 2 i Dybbøl.

jul

Det skriver Ditte Marie Szkobel Moldt i en pressemeddelelse på vegne af den lille initiativgruppe, der arrangerer deres første loppemarked.

Der vil  være 27 stande med fyldt op med lopper fra kreative mennesker, som har lavet deres egne ting, tøj, legetøj, interiør m.m.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det unikke ved loppemarkedet er, at vi sikre den helt fantastiske stemning til de besøgende. Loppemarkedet skal foregå i en lade, med halmballer, masser af lanterne med lys, julepynt osv osv. Netop at bringe de besøgende i julestemning 1 søndag i advent.

Derudover vil duften af kaffe, te, kager og jule småkager være til stede og det skal gerne give lyst til at købe noget af det.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...