Ellen Trane Nørby bandt lyserød sløjfe på Borgen

29. september 2017 Sønderborg

Sønderborg Handel og Borgens initiativ med at sælge lyserøde sløjfer til fordel for Støt brysterne nåede fredag langt ud over kommunegrænsen.

Det skete da Sundhedsminister, Ellen Trane Nørby, bandt en lyserød sløjfe på Christiansborg, som i daglig tale kaldes Borgen, og dermed er en navnesøster til det lokale indkøbscenter her i Sønderborg.

“Støt brysterne er en vigtig sag, for selvom langt flere overlever en kræftsygdom i dag, så er der stadig alt for mange som taber kampen mod kræften. Derfor bakker jeg også op om Sønderborg Handels og Borgens initiativ og håber at mange vil binde sløjfer, for at give deres støtte til en god sag”, siger Ellen Trane Nørby i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Handel og Borgens initiativ kører hele uge 40.

”I Sønderborg sælges sløjferne til støtte for indsamlingen for kr. 50 pr. stk. i Føtex og Kvickly, beløbet går ubeskåret til indsamlingen ”lyserød lørdag”, lørdag den 7. oktober”, sig centermanager Flemming Enghave fra Borgen i Sønderborg.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...