Erik Lauritzen: Byrådet flytter arbejdspladser væk fra Nordborg

30. maj 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Af Erik Lauritzen, Socialdemokraterne:

Et smalt flertal besluttede på onsdagens byrådsmøde at flytte kommunens uddannelsesafdeling fra Nordborg Rådhus til den halvtomme skole i Havnbjerg.

Dermed flyttes endnu ca. 20 kommunale arbejdspladser og en del aktivitet væk fra Nordborg by.

Altså det stik modsatte af hvad partierne lovede i sin tid, da det blev besluttet at rømme Nordborg Rådhus for at give plads til et sundhedshus.

Jeg er oprigtig ked af, at jeg ikke formåede at samle det flertal, der kunne have sikret en god løsning i Nordborg by med inddragelse af Nørherredhus og med et samarbejde med Nordals Idrætscenter. Det havde givet udviklingsmuligheder for Idrætscenteret, plads til kulturliv i Nordborg og først og fremmest et rigtig godt sted til uddannelse af vore medarbejdere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg håber, vi efter et valg kan få et flertal i byrådet, der ikke bare vil snakke om at holde liv i yderområderne, men som også i handling vil gøre noget for “En kommune i balance”.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...