Erik Lauritzen: Byrådet flytter arbejdspladser væk fra Nordborg

30. maj 2013 Politik

Af Erik Lauritzen, Socialdemokraterne:

Et smalt flertal besluttede på onsdagens byrådsmøde at flytte kommunens uddannelsesafdeling fra Nordborg Rådhus til den halvtomme skole i Havnbjerg.

Dermed flyttes endnu ca. 20 kommunale arbejdspladser og en del aktivitet væk fra Nordborg by.

Altså det stik modsatte af hvad partierne lovede i sin tid, da det blev besluttet at rømme Nordborg Rådhus for at give plads til et sundhedshus.

Jeg er oprigtig ked af, at jeg ikke formåede at samle det flertal, der kunne have sikret en god løsning i Nordborg by med inddragelse af Nørherredhus og med et samarbejde med Nordals Idrætscenter. Det havde givet udviklingsmuligheder for Idrætscenteret, plads til kulturliv i Nordborg og først og fremmest et rigtig godt sted til uddannelse af vore medarbejdere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg håber, vi efter et valg kan få et flertal i byrådet, der ikke bare vil snakke om at holde liv i yderområderne, men som også i handling vil gøre noget for “En kommune i balance”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2023 Politik, Sønderborg

Hvor er Sønderborg Kommunes handicappolitiske visioner?

28. september 2023 Politik

Handicapbevægelse i Sønderborg inviterer til møde om visioner for handicapbevægelsen i Sønderborg. Mødet skal foregå i MultiKulturhuset sal den 23. oktober fra klokken 19 ”Vi er naturligvis interesseret i at høre om tankerne bag besparelserne, om prioriteringerne som vores politikere gør, om kommunens henvendelse til KL og regeringen, ja om alle de tiltag og initiativer, […]

Læs mere...