Erik Lauritzen: Byrådet flytter arbejdspladser væk fra Nordborg

30. maj 2013 Politik

Af Erik Lauritzen, Socialdemokraterne:

Et smalt flertal besluttede på onsdagens byrådsmøde at flytte kommunens uddannelsesafdeling fra Nordborg Rådhus til den halvtomme skole i Havnbjerg.

Dermed flyttes endnu ca. 20 kommunale arbejdspladser og en del aktivitet væk fra Nordborg by.

Altså det stik modsatte af hvad partierne lovede i sin tid, da det blev besluttet at rømme Nordborg Rådhus for at give plads til et sundhedshus.

Jeg er oprigtig ked af, at jeg ikke formåede at samle det flertal, der kunne have sikret en god løsning i Nordborg by med inddragelse af Nørherredhus og med et samarbejde med Nordals Idrætscenter. Det havde givet udviklingsmuligheder for Idrætscenteret, plads til kulturliv i Nordborg og først og fremmest et rigtig godt sted til uddannelse af vore medarbejdere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg håber, vi efter et valg kan få et flertal i byrådet, der ikke bare vil snakke om at holde liv i yderområderne, men som også i handling vil gøre noget for “En kommune i balance”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle der var med til bekæmpe branden på Omnicon

29. juli 2021 Samfund

Via Facebook giver borgmester Erik Lauritzen sin uforbeholdne tak til de brandfolk, der har brugt det seneste døgn på at bekæmpe branden på Omnicon. Borgmesteren skriver blandt andet: ”På egne og på fællesskabets vegne udtrykker jeg en kæmpestor tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og […]

Læs mere...