Erik Lauritzen: Byrådet flytter arbejdspladser væk fra Nordborg

30. maj 2013 Politik

Af Erik Lauritzen, Socialdemokraterne:

Et smalt flertal besluttede på onsdagens byrådsmøde at flytte kommunens uddannelsesafdeling fra Nordborg Rådhus til den halvtomme skole i Havnbjerg.

Dermed flyttes endnu ca. 20 kommunale arbejdspladser og en del aktivitet væk fra Nordborg by.

Altså det stik modsatte af hvad partierne lovede i sin tid, da det blev besluttet at rømme Nordborg Rådhus for at give plads til et sundhedshus.

Jeg er oprigtig ked af, at jeg ikke formåede at samle det flertal, der kunne have sikret en god løsning i Nordborg by med inddragelse af Nørherredhus og med et samarbejde med Nordals Idrætscenter. Det havde givet udviklingsmuligheder for Idrætscenteret, plads til kulturliv i Nordborg og først og fremmest et rigtig godt sted til uddannelse af vore medarbejdere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg håber, vi efter et valg kan få et flertal i byrådet, der ikke bare vil snakke om at holde liv i yderområderne, men som også i handling vil gøre noget for “En kommune i balance”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Erhverv, Sønderborg

Skal du med til en skøn dinnerkoncert hvor Mads Langer er på scenen?

15. august 2022 Erhverv

Lørdag den 10. september er Mads Langer på Sergenten på Sønderborg Kaserne, hvor han spiller en dinnerkoncert. Hotel Alsiks stjernekok, Jesper Koch, og hans stab byder på en tre-retters menu med buffet som hovedret, inden stjernemusikeren går på scenen. “Vi glæder os rigtigt meget til at byde gæsterne velkommen til en menu og en koncert […]

Læs mere...