Erik Lauritzen: Byrådet flytter arbejdspladser væk fra Nordborg

30. maj 2013 Politik

Af Erik Lauritzen, Socialdemokraterne:

Et smalt flertal besluttede på onsdagens byrådsmøde at flytte kommunens uddannelsesafdeling fra Nordborg Rådhus til den halvtomme skole i Havnbjerg.

Dermed flyttes endnu ca.

20 kommunale arbejdspladser og en del aktivitet væk fra Nordborg by.

Altså det stik modsatte af hvad partierne lovede i sin tid, da det blev besluttet at rømme Nordborg Rådhus for at give plads til et sundhedshus.

Jeg er oprigtig ked af, at jeg ikke formåede at samle det flertal, der kunne have sikret en god løsning i Nordborg by med inddragelse af Nørherredhus og med et samarbejde med Nordals Idrætscenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det havde givet udviklingsmuligheder for Idrætscenteret, plads til kulturliv i Nordborg og først og fremmest et rigtig godt sted til uddannelse af vore medarbejdere.
Jeg håber, vi efter et valg kan få et flertal i byrådet, der ikke bare vil snakke om at holde liv i yderområderne, men som også i handling vil gøre noget for “En kommune i balance”..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Kommunen vidste Nature Energy var i gang med at bygge i Kværs

22. april 2021 Erhverv

Tine Brodersen er med i gruppen ‘Nej tak til biogasanlæg i Kværs’ og hun undrer sig over, at Sønderborg Kommune ikke forlængst har stoppet biogas-byggeriet. Det skete først onsdag og det var efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet havde fejet Sønderborg Kommunes miljøgodkendelse og VVM-tilladelse af bordet. “Det er jo ikke fordi, forvaltningen ikke har vidst, […]

Læs mere...